Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies" s-a mentinut pentru al treilea weekend consecutiv pe primul loc in box office-ul nord-american.

Potrivit cifrelor publicate de boxofficemojo.com., superproductia regizata de Peter Jackson a generat incasari de 21,91 de milioane de dolari de vineri pana duminica. In cele trei saptamani de proiectii, acest film a vandut bilete in valoare de 722,867 de milioane de dolari pe plan mondial.

Filmul "Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri/ The Hobbit: The Battle of the Five Armies", regizat de Peter Jackson, cu Martin Freeman, Ian McKellen si Benedict Cumberbatch, incheie povestea lui Bilbo, Thorin si a gnomilor. Eroii, care l-au trezit pe Smaug din culcusul sau din Erebor se vor lupta acum cu acesta, in speranta ca vor distruge raul pentru totdeauna. Gandalf descopera insa ceva si mai infricosator in Dol Guldur. Filmele din trilogia "Hobbitul" spun o poveste care se petrece in Pamantul de Mijloc, cu 60 de ani inainte de actiunea din "Stapanul Inelelor".

Pe locul al doilea s-a clasat musicalul "In inima padurii/ Into the Woods", care a obtinut incasari de 19 milioane de dolari, in al doilea weekend de difuzare. Regizat de Rob Marshall, acest film, care reprezinta o adaptare a celebrului musical omonim pus in scena pe Broadway de Stephen Sondheim, aduce pe marele ecran o nota intunecata povestilor si basmelor copilariei, cu ajutorul actorilor Meryl Streep, Johnny Depp si Emily Blunt, scrie MEDIAFAX.

Pe locul al treilea in box office-ul nord-american s-a aflat filmul "De neinvins/ Unbroken", cel de-al doilea lungmetraj regizat de actrita Angelina Jolie. Inspirat din povestea reala a maratonistului american Louis Zamperini, care a devenit prizonier intr-un lagar japonez in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, acest film a generat incasari de 18,35 de milioane de dolari in cinematografele nord-americane.

Citeste si:
"Cod Rosu la Londra", pe primul loc in box office-ul romanesc
"Cod Rosu la Londra", pe...

Pelicula horror "The Woman in Black 2: Angel of Death" a debutat pe locul al patrulea, cu incasari de 15,14 milioane de dolari, de vineri pana duminica. Filmul regizat de Tom Harper ii are in distributie pe Jeremy Irvine, Helen McCrory si Adrian Rawlins, iar povestea are loc la 40 de ani dupa evenimentele sumbre din resedinta Eel Marsh. In timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, un grup de copii este trimis aici pentru a se adaposti de bombardamente, dar ceva mai poate mai periculos decat bombele se trezeste la viata in conac.

Comedia de familie "O noapte la Muzeu: Secretul Faraonului/ Night at the Museum: Secret of the Tomb", regizata de Shawn Levy, s-a clasat pe locul al cincilea in box office-ul nord-american, cu incasari de 14,45 milioane de dolari, in al treilea weekend de difuzare. Pelicula ii are in rolurile principale pe Ben Stiller si Robin Williams, acesta fiind ultimul film in care apare Williams, care a murit in luna august. Protagonistul, Larry Daley, calatoreste in jurul lumii si aduce langa el noi personaje, alaturi de cele deja cunoscute, in incercarea sa de a salva magia de la disparitie.

Citeste si:
[Video] Ce filme au fost premiate la Gala Saturn Awards 2015
Video  Ce filme au fost...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.