Akon va lansa cinci albume de studio in anul 2015. Fiecare dintre acestea va apartine unui gen muzical diferit.

Cele cinci albume din acest proiect muzical insolit, intitulat "Stadium", apartin urmatoarelor genuri: euro, pop, island, urban si world. Un single de pe fiecare dintre cele cinci albume poate fi ascultat deja pe site-ul oficial al starului american.

Albumul in stil euro din proiectul "Stadium" include piesele "Bounce", in care apare si Niko The Kid, albumul pop va contine single-ul "To Each His Own", iar materialul discografic dedicat stilului island include single-ul "Just A Man", inregistrat in duet cu Damian Marley. Primul extras pe single de pe abumul urban se intituleaza "Whole Lot", iar albumul dedicat stilului world va include piesa "Feeling A Nikka" inregistrata cu D'Banje, scrie MEDIAFAX.

"Stadium" reprezinta primul proiect discografic al cantaretului Akon dupa albumul "Freedom", din 2008. Starul american de origine senegaleza lansase anterior alte doua materiale discografice de succes - "Troubled", in 2004, respectiv "Konvicted", in 2006.

Akon, pe numele sau real Aliaune Thiam, in varsta de 41 de ani, este cantaret, compozitor si producator de hip-hop si R&B. A inceput sa fie cunoscut dupa lansarea primului sau single, "Locked Up", de pe albumul de debut "Trouble". Cel de-al doilea material discografic i-a adus o nominalizare la premiile Grammy, pentru piesa "Smack That". Akon are la activ 23 de cantece in Billboard Hot 100 si este singurul artist care a ocupat de doua ori primul si al doilea loc, simultan, in acest clasament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.