Bono, solistul trupei U2, se teme ca nu o sa mai poata canta niciodata la chitara, in urma ranilor provocate de accidentul de bicicleta suferit in luna noiembrie, in timp ce se plimba in Central Park din New York, informeaza contactmusic.com.

Bono a avut nevoie de "terapie intensiva si progresiva", dupa ce medicii i-au inserat trei placi si 18 suruburi metalice la nivelul unui cot, in urma accidentului suferit de rockerul irlandez, care a cazut de pe bicicleta, in timp ce se plimba in Central Park din New York. Muzicianul irlandez a trecut printr-o interventie chirurgicala de cinci ore, dupa ce a suferit fracturi la nivelul oaselor fetei, fracturi ale unui omoplat, iar osul humerus de la mana stanga i-a perforat pielea si s-a fracturat in sase segmente.

Bono a vorbit despre teama sa de a nu mai putea canta la chitara intr-o scrisoare adresata fanilor, pe care a publicat-o pe site-ul trupei. Acesta a dezvaluit ca inca ia foarte multe medicamente si se chinuie sa se deplaseze. "Recuperarea a fost mai dificila decat am crezut... In timp ce scriu asta, nu este clar daca voi mai canta vreodata la chitara. Trupa mi-a reamintit ca nici ei, nici civilizatia occidentala nu depind de asta (ca el sa poata canta la chitara, n..r)", a scris Bono, marturisind ca lui ii va lipsi sa cante la acest instrument, scrie MEDIAFAX.

Grupul U2 a lansat unele dintre cele mai aclamate albume din lume in anii 1980 - "The Joshua Tree" si "Rattle and Hum".

Trupa U2 este alcatuita din basistul Adam Clayton, Bono (voce si chitara), Larry Mullen Jr. (tobe) si chitaristul The Edge. Trupa a castigat de-a lungul anilor 22 de premii Grammy si a vandut peste 150 de milioane de albume.

Cel mai recent turneu sustinut de U2, intitulat "360º Tour", este seria de concerte cu cele mai mari incasari din istorie, cu venituri de 737 de milioane de dolari obtinute in 2010 si 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.