Edward Herrmann, cunoscut pentru rolurile interpretate in serialele "Fetele Gilmore" si "Cabinet de avocatura", dar si pentru filme precum "Lupul de pe Wall Street" si "Aviatorul", a murit miercuri, la varsta de 71 de ani.

"Edward Herrmann, pe langa faptul ca a fost un actor desavarsit, a fost si un adevarat domn si un erudit, dar si o persoana incredibil de buna si decenta. Ne va lipsi tuturor", a declarat managerul actorului, Robbie Kass.
Potrivit site-ului TMZ, Edward Herrmann a murit intr-un spital din New York, actorul fiind bolnav de cancer la creier.

Edward Herrmann a castigat un premiu Emmy pentru rolul interpretat in serialul "Cabinet de avocatura/ The Practice", fiind insa foarte cunoscut pentru rolul lui Richard Gilmore, tatal lui Lorelai, din serialul "Fetele Gilmore/ Gilmore Girls". Edward Herrmann a avut o indelungata cariera in cinema si televiziune. A jucat in filme precum "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street", "Aviatorul/ The Aviator","Clubul imparatilor/ The Emperor's Club" si "Richie Rich". De asemenea, a jucat in numeroase seriale de televiziune, intre care si "Cum am cunoscut-o pe mama voastra/ How I Met Your Mother", "Sotia perfecta/ The Good Wife" si "Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy".

Edward Herrmann a fost casatorit de doua ori, cu scenarista Leigh Curran si cu Star Hayner (din 1992 pana la decesul sau), si are doua fiice si un fiu vitreg.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.