Actrita de origine columbiana Sofia Vergara, una dintre vedetele serialului de comedie "O familei moderna/ Modern Family", s-a logodit cu partenerul sau, actorul american Joe Manganiello, potrivit presei americane, citata de AFP.

Sofia Vergara, in varsta de 42 de ani, si Joe Manganiello, in varsta de 38 de ani, s-au logodit de Craciun, in Hawaii, potrivit unor surse citate de revista People. Cei doi s-au cunoscut in aceasta vara, la putin timp dupa ce Sofia Vergara s-a despartit de impresarul Nick Loeb, dupa o relatie de doi ani. Reprezentantii Sofiei Vergara nu au dat curs solicitarilor AFP de a comenta informatia privind logodna vedetei.

Columbiana Sofia Vergara a devenit celebra la nivel mondial gratie rolului Gloria Delgado din serialul de comedie "O familei moderna/ Modern Family" si este in prezent cea mai bine platita actrita de televiziune din lume, potrivit revistei Forbes, scrie MEDIAFAX.

Joseph Michael "Joe" Manganiello a jucat, printre altele, in sitcomul "Cum am cunoscut-o pe mama voastra/ How I Met Your Mother", in serialul "True Blood" si in pelicula "Mike Meseriasu'/ Magic Mike", regizata de Steven Soderbergh.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.