Ringo Starr, fostul tobosar al trupei The Beatles, a anuntat, duminica, prin intermediul unui mesaj publicat pe site-ul YouTube ca va lansa un nou album de studio in anul 2015.

Noul album reprezinta primul material discografic al rockerului britanic dupa o pauza de trei ani. "Am terminat inregistrarile pentru noul meu album, am terminat mixajul de sunet si, anul viitor, il voi lansa cu ajutorul casei de discuri Universal", a declarat Ringo Starr, in acel mesaj video.

Muzicianul a lasat, de asemenea, sa se inteleaga ca ar putea sustine si un turneu de promovare a noului sau disc, in februarie si martie, alaturi de grupul sau, All-Starr Band.

Albumul va fi cel de-al 18-lea LP din cariera rockerului in varsta de 74 de ani. Precedentul material discografic lansat de Ringo Starr s-a intitulat "Ringo 2012" si a aparut pe piata in urma cu aproape trei ani. Titlul noului album nu a fost deocamdata dezvaluit. Ringo Starr, nascut pe 7 iulie 1940, a format alaturi de John Lennon, Paul McCartney si George Harrison trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.