Rapperul american Ludacris a anuntat ca s-a logodit cu iubita sa, Eudoxie Mbouguiengue, pe care a cerut-o in casatorie, vineri, in timpul unei calatorii cu avionul, dupa vacanta de Craciun, informeaza contactmusic.com.

Muzicianul, in varsta de 37 de ani, a publicat vineri pe contul sau de Instagram un mesaj in care si-a anuntat logodna cu iubita sa, cu care are o relatie din 2009. Cei doi se aflau in acel moment la bordul unui avion privat, cu care reveneau la Los Angeles dupa vacanta de Craciun. Ludacris a publicat si cateva fotografii pe Instagram, care o prezinta pe iubita sa, surprinsa si bucuroasa, in momentul in care a fost ceruta in casatorie, ca si mesajul folosit de rapper cu aceasta ocazie - "Euxodie, vrei sa te casatoresti cu mine?" - scris pe o placuta de marmura. Fotografiile sunt insotite de un alt mesaj, in care Ludacris a dezvaluit raspunsul logodnicei sale: "Nu a spus: «Da!». A spus: «La dracu', da!»".

Rapperul Ludacris, al carui nume real este Christopher Brian Bridges, are doua fiice - Karma, in varsta de 13 ani, si Cai Bella, in varsta de un an - din doua relatii anterioare, scrie MEDIAFAX.

Ludacris este un rapper, antreprenor si actor american. Alaturi de colegii sai de generatie din Atlanta, rapperul Big Boi si Andre 3000 din grupul OutKast, Ludacris este unul dintre cei mai influenti rapperi din curentul Dirty South care au avut succes pe plan international la inceputul anilor 2000. A fost recompensat de-a lungul carierei sale cu trei premii Grammy, un premiu decernat de Sindicatul actorilor americani si un premiu Critic's Choice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.