Ricky Martin a anuntat, marti, pe retelele de socializare ca urmatorul sau album de studio, intitulat "A quien quiera escuchar", va fi lansat pe piata in luna februarie.

"Am vrut pur si simplu sa va anunt titlul noului meu album, care va fi lansat pe 10 februarie", a declarat cantaretul intr-un mesaj video publicat pe conturile sale de pe retelele de socializare Facebook, Twitter si Instagram. "Noul album se intituleaza «A quien quiera escuchar»", a adaugat Ricky Martin, zambitor, in aceasta inregistrare video, care a fost difuzata atat in engleza, cat si in spaniola.

"Anul urmator va fi foarte interesant si va fi plin de muzica, petreceri si momente romantice", a adaugat artistul.

Ricky Martin, in varsta de 42 de ani, care a lansat hituri precum "Livin' la Vida Loca", "She Bangs" si "Nobody Wants to Be Lonely" si a vandut peste 60 de milioane de albume pe plan international, a anuntat ca este homosexual in 2010, in emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, iar de atunci a devenit un veritabil model al comunitatii gay, in special in lumea latino-americana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.