Adam Sandler a ocupat, pentru al doilea an consecutiv, primul loc in topul vedetelor platite exagerat la Hollywood, in raport cu veniturile aduse de filmele in care au jucat, potrivit unui clasament intocmit anual de editorii revistei Forbes, informeaza Reuters.

Revista Forbes alcatuieste acest top anual, analizand salariile starurilor de la Hollywood, incasarile aduse de cele mai recente trei filme in care au jucat actorii avuti in vedere, dar si bugetele acestor pelicule. Anul acesta, analiza datelor, ce vizeaza stabilirea unui top al actorilor care sunt capabili sa aduca cele mai mari profituri in comparatie cu investitiile facute, s-a incheiat pe 1 iunie. Filmele de animatie, peliculele lansate intr-un numar limitat de cinematografe si lungmetrajele care au inclus roluri cameo nu au fost luate in considerare.

Desi cel mai recent film al actorului Adam Sandler care s-a inscris in perioada mentionata, "Oameni mari si fara minte 2/ Grown Ups 2", a avut un succes comercial destul de mare, generand incasari de 246 milioane de dolari in box office-ul mondial, performanta sa nu a fost suficienta pentru a contracara precedentele esecuri ale starului hollywoodian in varsta de 48 de ani, comediile "Jack si Jill/ Jack and Jill" si "Baiatu' tatii/ That's My Boy". "Estimam ca pentru fiecare 1 dolar platit lui Adam Sandler, el a generat incasari medii de 3,20 dolari", au precizat editorii revistei Forbes, precizand ca aceasta a fost cea mai mica rata de amortizare a investitiei facuta intr-un actor.

Johnny Depp, starul francizei de succes "Piratii din Caraibe", s-a clasat pe locul al doilea in acest top, cu venituri medii de 4,1 dolari pentru fiecare dolar primit, din cauza unor esecuri de box office precum "Legenda calaretului singuratic/ The Lone Ranger" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows". Actorul Ben Stiller, al carui film "O noapte la Muzeu: Secretul Faraonului/ Night at the Museum: Secret of the Tomb" a fost lansat in cinematografele americane la inceputul acestei luni, ocupa locul al treilea in acest top, cu un venit mediu de 4,8 de dolari pentru fiecare dolar ce i-a fost platit, intrucat alte doua filme recente ale sale, "Jaf... la turnul mare/ Tower Heist" si "Extra' paza-n cartier/ The Watch", nu s-au descurcat deloc bine in box office-ul mondial, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Unul dintre liderii Hamas, ucis în Beirut într-un atac atribuit...
Unul dintre liderii Hamas,...

Actorul Ryan Reynolds, al carui film "R.I.P.D. Copoi pentru strigoi" a fost unul dintre cele mai mari esecuri de box office din 2013, ocupa locul al patrulea, cu venituri medii de 4,9 dolari pentru fiecare dolar castigat. Tom Hanks, detinator a doua premii Oscar, s-a clasat pe locul al cincilea in acest clasament mai putin onorabil, cu venituri medii de 5,2 de dolari pentru fiecare dolar care i-a fost platit. "«Atlasul norilor/ Cloud Atlas» a fost un esec foarte costisitor, chiar daca Tom Hanks a jucat sase roluri diferite in acel film", au adaugat editorii revistei Forbes.

In 2013, pe primul loc in topul Forbes al vedetelor platite exagerat la Hollywood s-a clasat tot actorul Adam Sandler, cu un venit mediu de 3,4 dolari pentru fiecare dolar castigat. Actorul si producatorul Adam Sandler a debutat in reprezentatii de stand-up comedy in cluburi si campusuri din New York. In 2003, a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru rolul din "Ametit de dragoste". A mai jucat, printre altele, in "Va declar sot si... sotie?/ I Now Pronounce You Chuck and Larry" (2007), "Nu te pune cu Zohan/ You Don't Mess with the Zohan" (2008) si in cele doua filme din "Oameni mari si fara minte/ Grown Ups" (2010 si 2013).

Citeste si:
Johnny Depp, din nou imaginea parfumului Sauvage de la Dior după...
Johnny Depp, din nou imaginea...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.