Actorul britanic Idris Elba apare intr-un e-mail publicat in urma atacului informatic asupra Sony Pictures ca fiind favorit pentru preluarea rolului James Bond de la Daniel Craig.

Numele lui Idris Elba a fost vehiculat de mai mult timp ca un potential inlocuitor al lui Daniel Craig in rolul Agentului 007, iar in prezent actorul britanic de culoare pare sa aiba cele mai multe sanse pentru a deveni viitorul James Bond dupa ce a fost numit intr-un e-mail trimis de copresedinta Sony Pictures Amy Pascal.

"Idris ar trebui sa fie urmatorul Bond", se spune in mesajul trimis de Amy Pascal lui Elizabeth Cantillon, fost vicepresedinte executiv privind productia in cadrul Columbia Pictures, compania care distribuie filmele din seria "James Bond".

E-mailul a fost publicat de Thedailybeast.com, dupa ce a aparut pe internet in urma atacului informatic din 24 noiembrie asupra retelei companiei Sony Pictures, prin care mesaje, date personale si informatii confidentiale, dar si filme, unele nelansate, au fost publicate ilegal. Printre informatiile publicate se afla si o varianta a scenariului pentru viitorul film cu Agnetul 007, "Spectre".

Nominalizat la premiile Emmy, Idris Elba a fost recompensat, in 2010, cu un Glob de Aur pentru rolul din miniseria TV "Luther". Printre filmele in care a jucat se numara "Cercul de foc/ Pacific Rim" (2013), "Thor. Intunericul" (2013), "Prometheus" (2012), "Thor" (2011), "Rockenrolla" (2008) si "Mandela: Lungul drum spre libertate/ Long Walk to Freedom" (2013).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.