Fotomodelul Kate Upton a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume la editia inaugurala a premiilor anuale decernate de revista People - People Magazine Awards -, informeaza foxnews.com.

Revista People, care acorda in fiecare an celebrele titluri de cel mai sexy barbat in viata ("Sexiest Man Alive") si cea mai frumoasa persoana din lume ("Most Beautiful"), a decis sa atribuie, incepand din acest an, si titlul de cea mai sexy femeie din lume ("Sexiest Woman").

In 2014, cel mai sexy barbat in viata a fost desemnat actorul Chris Hemsworth, iar, joi seara, echivalentul feminin al acestui titlu i-a revenit modelului in varsta de 22 de ani Kate Upton, care a devenit cunoscuta dupa ce a pozat pentru coperta revistei Sports Illustrated, scrie MEDIAFAX.

La prima editie a galei People Magazine Awards au fost acordate in premiera si alte trofee - "Celebrity Role Model of the Year", atribuit actritei Kate Hudson, si "Triple Threat", acordat cantaretei Jennifer Lopez.

Au mai fost premiate si alte vedete de la Hollywood, precum Kevin Hart, Jon Hamm, Jimmy Fallon, Gwen Stefani, Michael Keaton si Jennifer Aniston.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.