Afisele unei campanii publicitare pentru un brand de produse electronice, a carei protagonista este Heidi Klum, au fost interzise de autoritatile din Las Vegas, care considera ca imaginile respective sunt "prea sexy" pentru a fi afisate in public, informeaza dailymail.co.uk.

Reclamele, care prezinta unele dintre cele mai populare produse ale brandului de produse electronice Sharper Image, contin imagini in care Heidi Klum, in varsta de 41 de ani, apare sumar imbracata sau chiar goala, alaturi de sloganuri cu tenta sexuala, precum "Ce-o tine ocupata, la dus, pe Heidi Klum?" ("What keeps Heidi Klum busy in the shower?") si "Ce o starneste pe Heidi Klum?" ("What turns Heidi Klum on?").

Campania a inregistrat un succes urias in marile orase din Statele Unite, precum New York si Los Angeles, dar un purtator de cuvant al McCarren International Airport, din Districtul Clark, in Las Vegas, unde afisele au fost interzise, a declarat ca imaginile provocatoare incalca reglementarile locale privind fotografiile care prezinta sanii unei femei.

Reglementarile spun ca orice imagine care prezinta sanii unei femei acoperiti cu mai putin decat un material total opac sau care prezinta orice portiune a sanilor de mai jos de sfarcuri nu poate fi afisata in spatii publice.

In ciuda problemelor de la Las Vegas, un purtator de cuvant al Sharper Image a declarat ca imaginile sunt de bun gust si frumoase, si nu ar trebui deloc interpretate ca fiind nepotrivite.

"Suntem socati ca, dintre toate locurile, reclamele Sharper Image cu Heidi Klum au fost interzise tocmai la Las Vegas", a spus directorul de marketing al companiei, Dari Marder.

"Credem ca aceasta campanie este de bun-gust, frumoasa si, desi este sexy, nu este deloc nepotrivita. Reactiile primite legat de aceasta campanie, pana acum, au fost minunate, si aceasta se desfasoara acum pe mai multe suporturi, fara niciun fel de probleme", a mai spus Marder.

Heidi Klum a declarat, cu cateva luni in urma, pe cand realiza fotografiile pentru campanie, ca pentru ea, cu cat i se cere sa pozeze mai putin imbracata sau chiar goala, cu atat ii place mai mult sa participe la sedinte foto.

Citeste si:
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în Las Vegas
Jennifer Lopez și Ben Affleck...

"Ma simt cel mai sexy, ca sa fiu sincera, cand pozez, mai ales cand am cat mai putine haine pe mine", a declarat Heidi Klum pentru Us Weekly.

Modelul Heidi Klum, in varsta de 41 de ani, al carei divort de cantaretul Seal a fost finalizat in luna octombrie, are o relatie cu comerciantul de arta Vito Schnabel, in varsta de 27 de ani, cu care formeaza un cuplu din luna februarie, scrie MEDIAFAX.

In afara carierei din lumea modei, Heidi Klum a devenit celebra si pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", in urma caruia a obtinut in perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari. Ea s-a situat vreme de mai multi ani in primele cinci locuri din topul Forbes al celor mai bine platite manechine din lume. In 2012, editorii revistei nu au mai luat-o in considerare in realizarea topului, pentru ca au fost de parere ca Heidi Klum a devenit "mai mult o femeie de afaceri si o celebritate multimedia decat un model".

Citeste si:
Heidi Klum a primit un cadou mai putin obisnuit de la sotul sau: o...
Heidi Klum a primit un cadou...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.