Actrita americana Cameron Diaz s-a logodit cu Benji Madden, vocalist si chitarist al trupelor The Madden Brothers si Good Charlotte, dupa o relatie de sapte luni, potrivit relatarilor presei tabloide americane, informeaza contactmusic.com.

Cameron Diaz, in varsta de 42 de ani, si Benji Madden, in varsta de 35 de ani, au fost vazuti pentru prima data impreuna in luna mai a acestui an, iar zvonurile legate de seriozitatea relatiei lor nu au contenit sa apara. Cei doi s-ar fi cunoscut prin intermediul lui Nicole Richie, buna prietena cu Diaz si cumnata a lui Benji Madden.

Informatia privind logodna lui Cameron Diaz cu Benji Madden a fost publicata initial de Us Weekly, care a vorbit cu mai multe surse apropiate cuplului. Potrivit unor relatari, Diaz si Madden au confirmat pentru cei apropiati logodna lor.

"Toata lumea crede ca este o nebunie, dar tosi sunt fericiti pentru ei. Benji tinde sa se indragosteasca foarte usor, dar de data asta este pe bune si a gasit o fata minunata. Este evident ca se fac foarte fericiti unul pe altul si nimic nu este mai important", a declarat sursa citata de Us Weekly.

Actrita Cameron Diaz, al carei cel mai recent film, "Annie", a avut deja premiera in Statele Unite, a mai avut relatii cu vedete ca Justin Timberlake, Jared Leto si Alex Rodriguez. La randul sau, Benji Madden a avut relatii cu Eliza Doolitle si Holly Monk.

Informatia privind logodna celor doi nu a fost confirmata oficial de reprezentantii actritei si ai muzicianului.

Cameron Diaz, nascuta in 1972, a jucat mai ales in comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar si in drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) si in franciza "Ingerii lui Charlie", scrie MEDIAFAX.

Cameron Diaz a mai putut fi vazuta in filmele "Viata pentru sora mea", "Cutia" si in comedia "Knight and Day", in care joaca alaturi de Tom Cruise, precum si in "Profa rea, dar buuuna/ Bad Teacher" (2011). Unul dintre cele mai recente filme in care a jucat este comedia "The Other Woman/ Cealalta femeie", regizata de Nick Cassavetes, alaturi de Leslie Mann si Kate Upton, care a avut premiera in Romania pe 9 mai. De asemenea, filmul "Sex Tape", regizat de Jake Kasdan, din distributia caruia fac parte actorii Cameron Diaz si Jason Segel, a avut premiera in cinematografele din Romania pe 18 iulie.

Citeste si:
Inna și Deliric s-au logodit. Artista a postat o imagine cu inelul...
Inna și Deliric s-au logodit....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.