Actorul Stephen Collins, interpretul pastorului din serialul de televiziune "Al 7-lea cer/ 7th Heaven", a recunoscut ca a intretinut raporturi sexuale cu trei minore, in urma cu cateva decenii, a dezvaluit miercuri revista People.

"In urma cu 40 de ani, am facut un lucru teribil de gresit, pe care il regret profund acum. Am incercat sa ispasesc acest pacat in fiecare zi de atunci", a declarat Stephen Collins, in varsta de 67 de ani, intr-un comunicat de presa citat de Reuters.

Actorul spune ca a decis sa vorbeasca in mod public despre aceste lucruri dupa ce presa americana a publicat, in urma cu cateva saptamani, o inregistrare audio realizata cu ocazia unei sedinte de consiliere maritala, la care Stephen Collins a participat alaturi de sotia sa, Faye Grant, de care s-a despartit ulterior. Acea sedinta de terapie de cuplu a fost inregistrata fara consimtamantul sau si a fost data publicitatii de TMZ.com, un site specializat in informatii despre vedete din industria de divertisment.

In comunicatul sau de presa, Stephen Collins spune ca a intretinut raporturi sexuale cu trei minore, intre anii 1973 si 1994, si ca nu a mai simtit impulsul de a actiona astfel in ultimii 20 de ani, scrie MEDIAFAX.

"Publicarea acelei inregistrari a generat o serie de presupuneri si speculatii despre faptele pe care le-am comis, care sunt foarte departe de ceea ce s-a petrecut de fapt. Oricat de dificil ar fi, vreau ca oamenii sa cunoasca adevarul", a adaugat el.

Stephen Collins spune ca i-a cerut iertare uneia dintre cele trei femei, la 15 ani dupa comiterea faptelor, iar aceasta i-a acceptat scuzele. El spune, de asemenea, ca in sedintele de terapie psihologica pe care le-a urmat ulterior a invatat ca, in anumite situatii, actiunile directe pot sa redeschida rani mai vechi.

"Nu le-am contactat pe celelalte doua femei. Una are acum in jur de 50 de ani, iar cealalta in jur de 30", a adaugat el, precizand ca a suferit foarte mult atunci cand analiza situatia si incerca sa decida daca trebuie sau nu trebuie sa se scuze fata de cele doua femei.

Citeste si:
George Buhnici, alte declarații scandaloase despre minore: „O să...
George Buhnici, alte...

In urma publicarii acelei inregistrari audio, Stephen Collins a fost retras din distributia urmatorului film produs de Universal Pictures, comedia "Ted 2". La randul sau, postul de televiziune prin cablu UP TV, care difuzeaza in reluare serialul "Al 7-lea cer", a anuntat ca a luat decizia de a retrage show-ul din grila sa de programe.

Departamentul de politie din Los Angeles a anuntat ca a ordonat o reexaminare a unui dosar din 2012 in care era acuzat Stephen Collins, pentru a se asigura ca nu a omis din eroare niciun detaliu la acea vreme.

Stephen Collins, aflat in prezent in plin divort de Faye Grant, a evitat sa apara in public dupa publicarea acelei inregistrari audio, dar urmeaza sa vorbeasca despre faptele sale intr-un viitor interviu televizat.

El a interpretat rolul tatalui de familie din serialul de televiziune "Al 7-lea cer", difuzat in perioada 1996 - 2007.

Citeste si:
O minora de 14 ani a ajuns la spital cu sangerari abundente, dupa...
O minora de 14 ani a ajuns la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.