Cantareata Mel B, fosta membra a trupei Spice Girls, si-a parasit sotul, dupa sapte ani de casnicie, potrivit relatarilor presei britanice, informeaza contactmusic.com.

Mel B, in varsta de 39 de ani, s-a casatorit cu Stephen Belafonte in 2007, iar cei doi s-ar fi certat serios saptamana trecuta, chiar inainte ca vedeta britanica sa se interneze in spital, pe 11 decembrie, din cauza unor dureri puternice de stomac.

"Casnicia lui Mel a ajuns intr-un punct de criza, de fapt supravietuieste artificial. Mel le-a spus prietenilor ca relatia ei cu Stephen s-a terminat si a facut un gest simbolic cand si-a scos verigheta inainte de a aparea in finala emisiunii «The X Factor», de duminica seara. Stia ce face si a vrut sa-i transmita lui Stephen un mesaj clar legat de sentimentele ei", a declarat o sursa apropiata vedetei pentru tabloidul The Sun.

Potrivit relatarilor din presa britanica, Stephen Belafonte nu ar fi vizitat-o si nici nu ar fi sunat-o pe Mel B cat timp aceasta a stat in spital.

"Mel B nu a vorbit cu Stephen deloc de la internarea in spital de saptamana trecuta si se pare ca nu vrea sa il vada. El nu a trecut deloc pe la spital s-o vada. E foarte trist ce se intampla avand in vedere ca putea sa moara. Toata lumea din jur o sustine si o incurajeaza sa il paraseasca de data asta, pentru ca nimeni nu crede ca relatia lor este una sanatoasa"
, a mai declarat sursa citata.

Presa britanica a relatat despre o posibila agresiune fizica asupra lui Mel din partea sotului sau, dupa ce vedeta a aparut duminica seara in direct, in cadrul show-ului TV "The X Factor", cu cateva vanatai si zgarieturi pe fata. Fanii vedetei au postat mai multe mesaje pe platforma online Twitter, in care se aratau socati de posibilitatea ca Belafonte sa o fi lovit pe Mel B.

Stephen Belafonte a negat vehement acuzatiile, publicand pe contul sau de pe platforma Twitter un mesaj in care spunea ca ideea de a-si lovi sotia este "dezgustatoare si falsa", scrie MEDIAFAX.

Mel B are un fiu, Madison, in varsta de trei ani, cu Stephen Belafonte, si alti doi copii, Phoenix Chi, in varsta de 15 ani, si Angel, in varsta de sapte ani, din relatiile anterioare.

Mel B, pe numele sau real Melanie Janine Brown, este in prezent vedeta de televiziune si a fost una dintre cele cinci membre ale trupei Spice Girls.

Citeste si:
Mel B sustine ca ar fi avut o aventura cu Geri Halliwell
Mel B sustine ca ar fi avut o...

Formatia Spice Girls, creata in 1994, a cunoscut succesul dupa lansarea primului single, "Wannabe", in 1996, acesta situandu-se pe primul loc in topurile muzicale din 30 de tari. Astfel s-a nascut un fenomen international similar Beatlemaniei, "Girl Power".

Pe 31 mai 1998, in plin turneu, Geri Halliwell a anuntat ca va parasi trupa. Cele patru membre ramase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album in 2000, "Forever", iar trupa s-a destramat in februarie 2001.

In 2007, cantaretele s-au reunit pentru o scurta perioada de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes. Membrele grupului au avut o aparitie spectaculoasa in vara anului 2012, cand au cantat din nou impreuna dupa multi ani, la ceremonia de incheiere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

Citeste si:
Spice Girls ar fi fost de acord sa se reuneasca in 2018 pentru un...
Spice Girls ar fi fost de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.