Rolene Strauss, reprezentanta Africii de Sud, a castigat titlul Miss World 2014, in finala acestui renumit concurs de frumusete, care a avut loc duminica seara, la Londra, informeaza site-ul evenimentului.

Rolene Strauss, in varsta de 22 de ani, are o inaltime de un metru si 77 centimetri si este studenta la medicina in anul al IV-lea.

In discursul ei de prezentare, tanara din Africa de Sud a spus ca a devenit interesata de medicina datorita tatalui ei. Ea a dezvaluit, de asemenea, ca mama ei a invatat-o sa creada in puterea mintii, iar fratele ei a ajutat-o sa inteleaga mai bine ce inseamna compasiunea si rabdarea. In timpul liber, Rolene joaca golf, se plimba cu bicicleta si citeste carti inspirationale si educationale. Spune ca este pasionata si de muzica si canta foarte bine la flaut, pian si chitara.

"Africa de Sud sarbatoreste 20 de ani de democratie in 2014, iar eu sunt un cetatean sud-african mandru si nascut liber", a adaugat noua Miss World, citata de site-ul oficial al concursului.

Pe locul al doilea in finala Miss World 2014 s-a clasat reprezentanta Ungariei, Edina Kulcsar, iar pozitia a treia a revenit reprezentantei Statelor Unite ale Americii, Elizabeth Safrit.

Cele zece tari care s-au calificat in finala restransa a concursului Miss World 2014 au fost: Australia, Mexic, Statele Unite ale Americii, Kenya, Ungaria, Brazilia, Guyana, Marea Britanie, Africa de Sud si India.

Miss Thailanda a castigat premiul publicului - People's Choice Award -, si, pentru prima data in istoria competitiei, cinci concurente au fost desemnate castigatoare ale premiului "Beauty With a Purpose" ("Frumusete cu un scop"). Cele cinci laureate, care promoveaza diverse programe de caritate si sociale, provin din India, Kenya, Brazilia, Indonezia si Guyana.

Miss Statele Unite ale Americii, Elizabeth Safrit, a fost recompensata cu Multimedia Award, Miss Bosnia si Hertegovina, Isidora Borovcanin, a castigat trofeul Top Model, Miss Suedia, Olivia Asplund, s-a impus la sectiunea "Beach Fasion", iar Miss Malaysia, Dewi Liana Seriestha, este castigatoarea sectiunii "Talent".

Citeste si:
Cămile injectate cu botox, descalificate într-un concurs de frumusețe
Zeci de cămile au fost...

Romania a fost reprezentata in competitia Miss World 2014 de Biana Adriana Fanu, o tanara in varsta de 25 de ani din Lugoj, in timp ce Republica Moldova a avut-o ca reprezentanta pe Alexandra Caruntu, in varsta de 17 ani. Austria a fost reprezentata de Julia Furdea, o tanara de origine romana, in varsta de 20 ani, ai carei parinti s-au stabilit in orasul austriac Linz pe cand ea avea varsta de noua luni.

In 2013, concursul Miss World a fost castigat de reprezentanta statului Filipine, Megan Young.

Cea de-a 64-a editie a concursului Miss World, la care au participat 125 de reprezentante, a avut loc duminica seara la Excel Exhibition and Convention Centre din Londra.

Competitia a fost prezentata de Frankie Cena si castigatoarea din 2013, Megan Young. La acest eveniment au participat si cateva nume sonore din industria de divertisment, precum cantaretul SkyBlu, membru al grupului LMFAO, trupa The Vamps, si actrita indiana Aishwarya Rai Bachchan, o vedeta la Bollywood, care a castigat titlul Miss World in anul 1994, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Băutura care te va ajuta să scapi de toxinele din organism după...
Băutura care te va ajuta să...

Miss World se numara printre cele patru competitii de frumusete internationale majore din punct de vedere al importantei evenimentului - "The Big Four Major Pageants" -, alaturi de Miss Earth, Miss International si Miss Universe. Creata in Marea Britanie, competitia Miss World a fost organizata pentru prima data in anul 1951, fiind primul concurs international de frumusete major ce a fost organizata la nivel mondial. Miss World este si cea mai longeviva competitie internationala de frumusete.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.