Actorul francez Gérard Depardieu a dezvaluit intr-un interviu recent ca a mancat carne de leu in timpul unei calatorii pe care a efectuat-o in Africa, informeaza dailymail.co.uk.

Starul francez, in varsta de 65 de ani, spune ca a impuscat doi lei care au blocat trecerea vehiculului in care se afla, in timpul unei calatorii prin savana africana.

"Ni s-a defectat masina in timp ce ne aflam printre tufisuri, in Burkina Faso. Doi lei au venit in fata noastra si nu am putut sa ne continuam drumul. Orele treceau, nu puteam sa iesim din masina, iar soferului african ii era foarte frica", a declarat Gérard Depardieu.

"Nu am avut de ales, a trebuit sa ii impusc", a continuat starul francez. Intrebat de reporteri daca, apoi, a mancat carne de leu, actorul a raspuns: "Da!".

Gérard Depardieu a mentionat pentru prima data acea vizita in Africa in luna septembrie, cand a facut urmatoarea dezvaluire pentru revista So Film: "Am ucis doi lei si inteleg de ce leul este regele junglei. Eram insa in legitima aparare".

"Imagineaza-ti ca esti intr-o masina si motorul se defecteaza. Cobori din vehicul si in fata ta se afla acele animale. Tragi in aer, ca ei sa se sperie. Insa ei nu se misca. Nu eram acolo pentru a participa la o vanatoare. Ma aflam in Africa pentru a ajuta Africa", a continuat actorul.

Gérard Depardieu, care a suportat cinci operatii de tip bypass, a explicat si motivul pentru care s-a remarcat in ultimii ani mai degraba din cauza comportamentului sau turbulent decat prin rolurile interpretate: "Atunci cand ma plictisesc, beau alcool. Cu exceptia unor momente ocazionale, compulsive, de abstinenta. Dupa operatia de bypass si din cauza concentratiei de colesterol, trebuie sa fiu atent".

In cel mai recent interviu, publicat in Independent Magazine, starul francez a vorbit si despre incidentul din 2011, in timpul caruia a fost dat jos dintr-un avion al companiei Air France dupa ce a urinat pe culoarul din mijlocul aeronavei.

Citeste si:
Alina Gorghiu da in judecata compania aeriana Air France, dupa ce...
Alina Gorghiu da in judecata...

"Am multi prieteni in Marea Britanie. Si in Irlanda. Acolo, din intamplare, am urinat recent intr-un avion. Acolo era o insotitoare de bord, cam deprimanta de felul ei, iar asta m-a facut sa imi doresc urgent sa urinez. Zborul nostru fusese amanat cu 45 de minute, se aflau sapte avioane inaintea noastra in linia de asteptare pentru a decola, iar insotitoarea de bord m-a impiedicat, cu piciorul, sa ma ridic de pe scaun. Asadar, am urinat intr-o sticla. Din fericire, toti angajatii de la Politia aeroportului din Dublin ma cunosteau", a spus actorul.

Luna trecuta, Gérard Depardieu a socat publicul prezent la un eveniment solemn, prin care se comemorau eroii cazuti in Primul Razboi Mondial. Starul a venit la acel eveniment in stare de ebrietate, scrie MEDIAFAX.

Actorul trebuia sa urce pe scena si sa recite o poezie scrisa de un cantaret si poet francez, Barbara, la acea adunare, organizata in Belgia, la Bruxelles.

Citeste si:
Gerard Depardieu va susține trei concerte la Paris! Câștigurile vor...
Gerard Depardieu va susține...

La doar cateva secunde dupa ce a urcat pe scena, Gérard Depardieu a ignorat aproape complet textul pe care il pregatise si pe care ar fi trebuit sa il citeasca, alegand in schimb sa isi ridice bratele in aer, sa spuna glume, sa strige si sa foloseasca un limbaj trivial.

Gérard Depardieu, care a primit cetatenia rusa in ianuarie 2013, in urma unui protest public fata de un proiect de lege al guvernului francez ce viza cresterea pana la 75% a cotei de impozitare a averilor persoanelor bogate, locuieste in prezent in Rusia si Belgia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.