Cantareata latino Shakira si sotul sau, fotbalistul Gerard Pique, vorbesc in cel putin sapte limbi straine in preajma copilului lor, in varsta de 22 de luni, sperand ca bebelusul va ajunge, la randul sau, poliglot, informeaza contactmusic.com.

Shakira, in varsta de 37 de ani, a declarat ca, impreuna cu sotul sau, face efortul de a-i vorbi lui Milan, baiatul in varsta de un an si zece luni al cuplului, si in alta limba decat spaniola, pentru ca studiile au aratat ca bebelusii pot beneficia de pe urma unui proces de invatare demarat cat mai devreme in viata.

Cantareata, care este insarcinata cu al doilea copil al sau, a facut publice aceste informatii intr-o discutie cu fanii sai de pe platforma online Twitter, ca parte a summitului Invest In Us, organizat de guvernul Statelor Unite, pe tema educatiei precoce.

"Orice copil poate invata mai multe limbi pana la varsta de trei ani. Noi vorbim cu Milan in spaniola, catalana, engleza, franceza, germana, rusa si chineza", a scris Shakira, in limba spaniola, pe contul sau de Twitter.

"Bebelusii au o sete innascuta pentru cunoastere si invatare. Copiii sunt capabili sa inteleaga mai mult decat credem, nu este niciodata prea devreme sa incepem sa ii invatam si sa ii punem in contact cu cartile, chiar si ca nou-nascuti"
, a mai scris Shakira, de aceasta data in limba engleza.

Cantareata sud-americana a confirmat la sfarsitul lunii august ca este din nou insarcinata, intr-un interviu acordat pentru editia spaniola a revistei Cosmopolitan si, apoi, pe contul ei de Twitter: "Da, asteptam venirea pe lume a celui de-al doilea copil al nostru! Va multumesc tuturor pentru urarile voastre de bine".

Shakira declarase anterior ca i-ar placea sa isi intemeieze o familie numeroasa cu iubitul ei, Gerard Pique, in varsta de 27 de ani, spunand ca visul ei este de a avea suficient de multi copii pentru a alcatui o echipa de fotbal, scrie MEDIAFAX.

Shakira si Gerard Pique s-au cunoscut in timpul Cupei Mondiale din 2010, care a avut loc in Africa de Sud. Cei doi formeaza oficial un cuplu din 2011, iar fiul lor Milan s-a nascut pe 22 ianuarie 2013.

De-a lungul carierei, Shakira a primit numeroase premii, printre care doua premii Grammy, opt Latin Grammy si a fost nominalizata la premiile Globul de Aur in 2007, pentru melodia "Despedida", inclusa pe coloana sonora a filmului "Dragoste in vremea holerei", de Mike Newell. Albumele Shakirei s-au vandut in peste 50 de milioane de copii pe plan mondial. Artista a lansat, in duet cu Rihanna, single-ul "Can't Remember to Forget You", inclus pe cel mai recent album al cantaretei de origine columbiana, intitulat "Shakira", care este al zecelea disc de studio din cariera sa.

Citeste si:
Shakira și Pique pun capăt relației după 12 ani. Care este cauza...
Shakira și Pique pun capăt...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.