Actrita americana Zoe Saldana, starul filmului "Avatar", si sotul acesteia, artistul italian Marco Perego, au devenit parintii unor gemeni, informeaza contactmusic.com.

Zoe Saldana, care a nascut luni, si Marco Perego sunt "in extaz", potrivit unei surse apropiate cuplului, care nu a facut publica nicio alta informatie despre bebelusi.

Actrita in varsta de 36 de ani, care s-a casatorit cu Marco Perego anul trecut, in cadrul unei ceremonii discrete, la Londra, declarat anterior ca isi va creste copiii conform acelorasi reguli pe care parintii sai i le-a impus pe cand era ea insasi micuta.

"Cred ca este inevitabil sa ajungem in cele din urma ca parintii nostri. Sper ca am mostenit lucrurile bune si nu acele aspecte pe care mi-as fi dorit sa nu le fi trait pe cand eram copil. Sunt lucruri preluate de la mama mea pe care in mod evident vreau sa le aplic in cresterea copiilor mei, dar sunt si lucruri legate de cultura nostra latina - traditiile -, pe care nu le voi aplica niciodata in cazul copiilor mei", a spus Zoe Saldana.

"Se spune: «Nu esti prieten cu copiii tai si acestia trebuie sa-ti stie de frica». Dar eu cred ca o fiica trebuie sa fie prietena cu mama sa. Nu este ca la armata, nu pregatesti soldati care sa mearga la razboi", a mai spus actrita.

Zoe Saldana - care si-a pierdut tatal, Aridio, intr-un accident de masina, pe cand avea doar noua ani - a dezvoltat o stransa legatura cu mama ei si acestea continua sa se vada des chiar si in prezent, scrie MEDIAFAX.

Zoe Saldana s-a remarcat in ultimii ani in filme precum "Fura si fugi", "Columbiana", "Blood Ties" si va juca rolul principal in filmul biografic "Nina", despre viata si cariera celebrei cantarete Nina Simone. De asemenea, actrita americana, in varsta de 36 de ani, va juca in cele trei continuari ale filmului "Avatar", regizate de James Cameron, care a realizat lungmetrajul original din 2009.

Citeste si:
Mercur retrograd 29 decembrie 2022 – 18 ianuarie 2023: Cum sunt...
Mercur retrograd 29 decembrie...

"Avatar 2", primul film din noua trilogie, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane in decembrie 2016. Urmatoarele filme din aceasta serie vor fi lansate in 2017 si in 2018.

Fost jucator de fotbal inainte ca o accidentare sa ii incheie cariera, Marco Perego a devenit pictor, s-a mutat in Statele Unite ale Americii si a spalat vase pentru a putea sa traiasca, pana cand cariera lui artistica a cunoscut o ascensiune spectaculoasa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.