Actrita Stephanie Moseley, o vedeta a postului VH1, a fost impuscata mortal, luni, de sotul ei, rapperul Earl Hayes, care, dupa comiterea crimei, s-a sinucis, informeaza TMZ.com.

Politia din Los Angeles a dezvaluit faptul ca in locuinta cuplului a fost gasita o cantitate foarte mare de marijuana. Rapperul Earl Hayes a ucis-o cu o arma de foc pe Stephanie Mosely, atunci cand vedeta postului VH1 se afla in cada, si apoi s-a sinucis cu aceeasi arma.

Tragedia s-a produs la cateva secunde dupa o discutie pe care rapperul a purtat-o cu pugilistul Floyd Mayweather pe FaceTime, un serviciu de videotelefonie online creat de grupul Apple. Earl Hayes nu a intrerupt conversatia, iar celebrul pugilist a auzit in direct focurile de arma.

Site-ul TMZ.com afirma ca politia din Los Angeles a recuperat aproape 4,5 kilograme de marijuana din apartamentul cuplului. Potrivit jurnalistilor americani, este vorba de o cantitate mult prea mare de marijuana pentru a fi utilizata pentru consum personal, iar valoarea ei de pe piata neagra se apropie de 40.000 de dolari.

Pugilistul Floyd Mayweather il ironiza pe Earl Hayes in timpul acelui apel video online, spunandu-i ca ar trebui sa divorteze de Stephanie Mosely, intrucat aceasta isi facuse un obicei din a-i fi infidela, avand numeroase aventuri cu diversi cantareti si rapperi, inclusiv cu Trey Songz. Rapperul Earl Hayes, in varsta de 34 de ani, s-a enervat foarte tare, a plecat de langa computer, fara sa intrerupa conversatia cu Mayweather, s-a dus in baia din vila cuplului si si-a impuscat mortal sotia, dupa care s-a sinucis, scrie MEDIAFAX.

Stephanie Moseley, in varsta de 30 de ani, originara din orasul canadian Vancouver, a fost protagonista serialului "Hit the Floor", un show TV produs de postul VH1 despre majoretele din NBA. Potrivit site-ului ei, vedeta s-a mutat la Los Angeles in 2004 si a facut parte din trupele de dansatoare care au colaborat cu Britney Spears si Janet Jackson in turneele mondiale sustinute de cele doua cantarete.

Citeste si:
Kidd Creole, declarat vinovat de uciderea unei persoane. Rapperul...
Kidd Creole, declarat vinovat...

Inainte de rolul din serialul "Hit the Floor", Stephanie Moseley s-a remarcat in filme precum "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I" (2011), "Oglinda, Oglinjoara/ Mirror Mirror" (2012) si "Sparkle" (2012).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.