André Rieu va sustine inca un concert in Bucuresti, pe 12 iunie 2015, de la ora 20.30, dupa ce un numar record de 12.500 de bilete la primul spectacol anuntat al celebrului violonist, programat pe 13 iunie, in Piata Constitutiei, s-au epuizat in numai trei ore de la punerea in vanzare.

Biletele pentru primul concert anuntat in Bucuresti al celebrului violonist André Rieu, puse in vanzare miercuri, la ora 9.00, s-au epuizat in numai 180 de minute. André Rieu anunta ca noul concert are loc pe 12 iunie 2015, informeaza organizatorii evenimentului.

Vanzarile pentru concertul live sustinut de celebrul violonist André Rieu in premiera in Romania, in Piata Constitutiei din Bucuresti, alaturi de orchestra sa, Johann Strauss Orchestra, si anuntat intr-o conferinta presa care a avut loc marti, la Ateneul Roman, in prezenta artistului, au inregistrat un record, biletele epuizandu-se in doar trei ore. Potrivit organizatorilor, aceasta este cea mai rapida vanzare a unui concert sustinut de André Rieu inregistrata vreodata.

Ca urmare a succesului inregistrat, André Rieu anunta programarea unui nou concert, pe 12 iunie 2015, care va avea loc tot in Piata Constitutiei din Bucuresti. Biletele s-au pus in vanzare deja prin reteaua Eventim, preturile acestora fiind mai mari decat ale celor pentru concertul din 13 iunie. Astfel, acestea costa intre 172,80 de lei (categoria 7) si 864 de lei (categoria VIP).

"Dragii fani din Romania, sunt coplesit de primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o ieri, la sosirea mea la Bucuresti pentru a anunta primul nostru concert in Romania. Ne-ati intampinat cu sufletul deschis si noi ne vom deschide inimile catre voi. Astept cu nerabdare sa ne revedem cu totii in iunie, in Piata Constitutiei, pentru cateva seri magice, pline de muzica, dans si romantism la lumina stelelor!"
, le-a transmis André Rieu fanilor sai romani.

Nascut in 1949, la Maastricht, Olanda, André Leon Marie Nicolas Rieu este violonist, dirijor si compozitor. Acesta este unul dintre cel mai bine vanduti muzicieni din lume, revitalizand muzica de vals la nivel international cu spectacolele sale pline de extravaganta si de emotie. Detinatorul celei mai mari orchestre private din lume, André Rieu a vandut pana in prezent peste 40 de milioane de albume si DVD-uri in intreaga lume.

André Rieu a inceput sa ia lectii de vioara la varsta de 5 ani, fiind incurajat de tatal sau, André Rieu Sr., care a fost dirijor al Orchestrei Simfonice Limburg si al Operei din Leipzig.

In 1967, Rieu a continuat sa studieze vioara la Conservatorul din Liege, iar, mai tarziu, la Conservatorul din Maastricht, pana in 1973. In 1974, Rieu s-a mutat la Conservatorul Regal din Bruxelles, unde profesor i-a fost Andre Gertier. Acesta si-a terminat studiile in 1977, cand a primit Premier Prix.

Citeste si:
Protestul de trei zile al fermierilor şi transportatorilor începe...
Protestul de trei zile al...

André Rieu a infiintat propria orchestra, Orchestra de Salon Maastricht, in 1978, iar noua ani mai tarziu dirija primele repetitii ale Johann Strauss Orchestra, considerata in prezent cea mai mare ochestra privata la nivel international, alaturi de care artistul concerteaza in intreaga lume, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

André Rieu canta pe o vioara Stradivarius fabricata in 1667.

Notorietatea concertelor marca André Rieu este data nu doar de repertoriul de piese clasice interpretate, deosebit de populare, ci si de entuziasmul si buna dispozitie pe care artistul si orchestra sa reusesc sa le insufle publicului, in timpul spectacolelor sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.