Actrita Kate Hudson si Matthew Bellamy, solistul trupei Muse, s-au despartit "de ceva vreme", dar au in continuare grija impreuna de Bingham, fiul lor in varsta de trei ani, potrivit contactmusic.com.

Kate Hudson, in varsta de 35 de ani, a anulat logodna cu cantaretul Matthew Bellamy, solistul in varsta de 36 de ani al trupei Muse, dar cei doi sunt in continuare "prieteni apropiati".

"Kate si Matt sunt despartiti de ceva vreme. In ciuda acestui lucru, cei doi raman buni prieteni si se ocupa impreuna de fiul lor", a declarat, pentru people.com, un purtator de cuvant al actritei.

Hudson si Bellamy s-au logodit in aprilie 2011, dar nu s-au casatorit niciodata. Actrita mai are un fiu, Ryder, in varsta de 10 de ani, dintr-un mariaj anterior, cu Chris Robinson.

"Parintii mei nu sunt casatoriti. Iar unul dintre motivele pentru care nu sunt casatoriti este ca au mai fost casatoriti in trecut si le place cum sunt acum. Nu au avut nevoie de o bucata de hartie pentru a sta unul langa celalalt. Deci, pentru mine, stiu ca mariajul nu este un bilet de aur", a declarat Kate Hudson, in trecut, referitor la casnicie.

Kate Hudson, fiica actorilor Goldie Hawn si Bill Hudson, a devenit cunoscuta in 2001 gratie rolului din filmul "Aproape celebri/ Almost Famous", obtinand ulterior roluri principale intr-o serie de productii hollywoodiene de succes, precum "Cum sa scapi de un tip in 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days", "Cheia schelet/ The Skeleton Key", "Mamica de ocazie/ Raising Helen", "Noi doi si Dupree", "Aurul nebunilor" si "Razboiul mireselor/ Bride Wars", scrie MEDIAFAX.

Muse este una dintre cele mai apreciate formatii de rock alternativ din Europa. Trupa a fost infiintata in 1999, la Londra, avandu-i in componenta pe Matthew Bellamy (voce, chitara si clape), Chris Wolstenholme (chitara bass si voce) si Dominic Howard (la tobe si percutii). Muzica lor imbina rock-ul alternativ cu funk-ul, cu heavy metal-ul si chiar cu muzica clasica si electronica. Hituri ca "Time Is Running Out" si "Starlight" dovedesc ca amestecul de stiluri este unul reusit.

Citeste si:
Denis Roabeș s-a logodit! Solistul de la The Motans, în culmea...
Denis Roabeș s-a logodit!...

Trupa Muse, renumita si pentru show-urile sale energice si extravagante, a compus piesa "Survival", care a fost cantecul oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.

Muse a lansat sase albume de studio, care s-au vandut in peste 15 milioane de copii. Grupul britanic a sustinut un concert si la Bucuresti, in octombrie 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.