Actorul Arnold Schwarzenegger si fosta sa sotie, Maria Shriver, nu sunt de acord cu relatia dintre fiul lor Patrick si cantareata Miley Cyrus, considerand ca aceasta are o influenta negativa asupra lui, informeaza contactmusic.com.

"Miley este de-a dreptul indragostita de Patrick, dar familia lui este mai putin impresionata de noua relatie. Ei nu sunt de acord cu felul salbatic de a fi al lui Miley", a declarat o sursa apropiata familiei.

"Maria l-a avertizat pe Patrick ca Miley ar putea deveni o influenta negativa si nu vrea ca fiul ei sa se indrepte spre un drum gresit", a mai declarat sursa citata, care sustine ca nici Arnold Schwarzenegger nu este de acord, intrucat nu ii place faima pe care o are Miley si nu isi doreste acest tip de relatie pentru fiul sau.

Pe de alta parte, prietenii cantaretei spun ca Patrick se foloseste de Miley pentru faima sa, scrie MEDIAFAX.

Cantareata americana Miley Cyrus are de cateva luni o relatie cu Patrick Schwarzenegger, fiul cel mare al actorului Arnold Schwarzenegger, cei doi fiind fotografiati, in noiembrie, in timp ce se sarutau in public, la un meci de fotbal care a avut loc in Los Angeles, moment imortalizat intr-un selfie si de Patrick.
Miley Cyrus si Patrick Schwarzenegger au mai avut o relatie de scurta durata in anul 2011.

Cantareata si actrita americana Miley Cyrus, in varsta de 21 de ani, a devenit cunoscuta datorita serialului pentru adolescenti "Hannah Montana", in care a interpretat rolul principal. De altfel, Cyrus este unul dintre cel mai de succes artisti care s-au lansat in productiile Disney. Fiica interpretului de muzica country Billy Ray Cyrus, ea si-a lansat in 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" si "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

In ultima vreme, Miley Cyrus s-a aflat in atentia presei internationale mai degraba pentru controversele provocate decat pentru cariera sa. Ea a generat noi controverse in noiembrie 2013, dupa ce a fumat, in timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis in direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce parea sa fie o tigara cu marijuana, dupa ce a fost premiata la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa "Wrecking Ball". Totodata, dansul ei lasciv si simularea masturbarii alaturi de Robin Thicke, la gala MTV Video Music Awards, in vara anului 2013, a scandalizat opinia publica internationala.

Citeste si:
Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, intră în competiția...
Sebastian Stan, actorul român...

Miley Cyrus a lansat, de asemenea, o noua "moda" in showbizul international in 2013 - twerkingul (dans lasciv in pozitie aplecata obtinut prin ondularea exagerata a bazinului, n.r.).

Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger, nascut pe 18 septembrie 1993, actor si model, este unul dintre cei patru copii pe care Arnold Schwarzenegger ii are cu fosta sa sotie, Maria Shriver.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.