Cantaretul pop american Pharell Williams a dezvelit, joi, la Hollywood, steaua care ii poarta numele pe celebrul Walk of Fame, spunand ca muzica este "coloana vertebrala a vietii" sale, transmite AFP.

"Pharell este un geniu, muzica sa avand impact asupra vietii atator oameni", a declarat vedeta de televiziune Ellen DeGeneres in timpul ceremoniei de inaugurare a stelei de pe bulevardul celebritatilor, descriindu-l pe Pharell Williams ca fiind "o inima buna".

"Am scris o poezie in onoarea ta, gandindu-ma ca ai putea compune un cantec si ca astfel am putea toti sa castigam niste bani", a spus, glumind, DeGeneres.

Pharell Williams, care a cucerit recent topurile mondiale cu piese precum "Happy" si "Get Lucky", cantata alaturi de Daft Punk, dar si compozitor al unor melodii celebre precum "Blurred Lines", a lui Robin Thicke, si "Rock your body", a lui Justin Timberlake, a declarat ca se simte "extrem de recunoscator" pentru primirea acestei distinctii.

Williams, in varsta de 41 de ani, le-a multumit tuturor profesorilor sai din tinerete "care au detectat o scanteie de talent" in el, sotiei sale, stilista Helen Lasichanh, casei sale de discuri si familiei, scrie MEDIAFAX.

Pharell Williams a vandut 100 de milioane de copii ale cantecelor sale, dintre care 10 milioane doar pentru melodia "Happy", care i-a adus si o nominalizare la premiile Oscar pentru coloana sonora a filmului de animatie "Sunt un mic ticalos 2/ Despicable Me 2".

Artistul a primit sapte premii Grammy, cea mai inalta distinctie a industriei muzicale, mai ales pentru colaborarea sa de lunga durata cu Chad Hugo, alaturi de care a fondat duoul de producatori The Neptunes, la finalul anilor 1990.

Totodata, Williams a devenit celebru datorita participarii sale emisiunea de televiziune "The Voice".

Citeste si:
Snoop Dogg a primit o stea pe Walk of Fame si si-a multumit lui insusi
Snoop Dogg si-a multumit lui...

In timpul ceremoniei, organizatorii au vorbit si despre meritele muzicianului in domeniul actiunilor umanitare. Printre altele, Williams a fondat o asociatie care lucreaza in domeniul educatiei pentru copiii defavorizati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.