Actrita americana Lindsay Lohan va lansa, joi, o linie vestimentara masculina, care se va numi "My Addiction", informeaza contactmusic.com.

Vedeta hollywoodiana, in varsta de 28 de ani, care incearca sa revina in actualitate dupa sase ani de scandaluri, internari in clinici de dezintoxicare si procese in instanta, va lansa aceasta linie vestimentara masculina in colaborare cu brandul Civil Clothing.

O sursa a dezvaluit pentru site-ul TMZ.com ca noua colectie vestimentara va fi comercializata exclusiv prin intermediul lantului de magazine PacSun din Statele Unite, care a colaborat in trecut cu doua vedete de reality-show, Kendall Jenner si Kylie Jenner.

Articolele din aceasta colectie vor fi vandute cu preturi de pana la 29,95 de dolari si au fost deja promovate prin intermediul unor fotografii publicate pe site-ul brandului Civil Clothing, scrie MEDIAFAX.

Lindsay Lohan urmeaza sa se mute la New York in aceasta luna, dupa ce a jucat intr-o serie de spectacole de teatru pe West End, la Londra.

Lindsay Lohan a fost considerata una dintre cele mai talentate actrite tinere de la Hollywood, cariera ei atingand apogeul in 2003 - 2004, cand a jucat in filmele "Vinerea traznita/ Freaky Friday" si "Fete rele/ Mean Girls".

Ulterior, Lindsay Lohan a fost prezenta mai mult in presa din cauza scandalurilor in care a fost implicata, provocate de consumul de alcool si de droguri, decat pentru reusitele actoricesti. Recent, actrita a interpretat-o pe Elizabeth Taylor in lungmetrajul de televiziune "Liz and Dick", care insa nu a fost receptat favorabil de critici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.