Lady Gaga a dezvaluit intr-un interviu recent faptul ca a fost violata la varsta de 19 ani, iar acea trauma a inspirat-o sa compuna cantecul "Swine", care a fost inclus pe cel de-al treilea album de studio al artistei americane, "Artpop", informeaza contactmusic.com.

In interviul pe care l-a acordat, marti, jurnalistului Howard Stern, Lady Gaga spune ca a fost violata la varsta de 19 ani, dar nu a dorit sa vorbeasca pana acum in public despre acel episod sumbru din viata ei, intrucat nu voia ca acesta sa o defineasca.

"Am trecut prin niste lucruri ingrozitoare, de care pot sa rad acum, pentru ca am participat dupa aceea, de-a lungul anilor, la multe sesiuni de terapie psihologica, fizica si emotionala, pentru a ma vindeca", a declarat Lady Gaga in acel interviu.

"Muzica a fost minunata pentru mine. Dar, stiti cum e, intr-o vreme eram doar o cochilie a propriei persoane. S-a intamplat cand aveam 19 ani. Am mers la o scoala catolica si apoi au inceput sa se intample dintr-odata tot felul de lucruri grozave, iar eu imi spuneam: «Asa sunt oare adultii?»", a adaugat ea.

Aceste explicatii au venit dupa ce Howard Stern a rugat-o pe Lady Gaga sa explice mesajul piesei sale "Swine". Cantareata a spus ca acel cantec "vorbeste despre viol, e un cantec despre demoralizare, despre furie, manie si pasiune", scrie MEDIAFAX.

"Iar eu acumulasem in mine multa durere, pe care voiam sa o eliberez", a explicat artista americana.

Lady Gaga spune ca nu a dorit sa divulge mai devreme informatia despre acel viol pentru ca nu voia ca agresorul sa isi asume meritele pentru motivatia ei de a avea succes in industria muzicala.

"Nu voi permite nimanui sa spuna ca lucrurile inteligente si creative pe care le-am facut vreodata s-ar datora unui nenorocit care mi-a facut acel lucru. Imi asum responsabilitatea pentru toata durerea mea aratand bine si facand lucruri bune din acea durere interioara.", a spus aceasta.

Citeste si:
Lady Gaga a dezvăluit că a fost violată de producătorul său când...
Lady Gaga a dezvăluit că a...

Dupa aproape 10 ani de la acea agresiune, Lady Gaga spune ca ar fi in continuare foarte speriata daca s-ar intalni din nou cu agresorul ei: "Nu stiu cum as reactiona. As fi terifiata. As paraliza. L-am vazut o data intr-un magazin si am ramas paralizata de frica. Abia la cativa ani dupa aceea mi-am spus: «Asta a fost o prostie!»", a adaugat vedeta americana.

Cantareata Lady Gaga, care a concertat la Bucuresti in august 2012, a devenit celebra gratie unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si al provocarilor - in special vestimentare.

Lady Gaga, al carei nume real este Stefani Germanotta, este renumita pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americana a purtat o rochie croita din bucati de carne cruda, in semn de protest fata de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu intreba, nu spune") din armata americana. Aceasta lege, care impunea militarilor sa isi ascunda homosexualitatea, a fost abrogata in 2011.

Citeste si:
O tânără din Craiova s-a aruncat de la etajul 3 după ce a fost violată
O tânără din Craiova s-a...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.