Trupa Take That, formata in prezent din doar trei membri, dupa plecarea lui Robbie Williams si a lui Jason Orange, a lansat luni un nou album, intitulat "III", la patru ani de la cel mai recent disc, single-ul "These Days" situandu-se deja pe locul intai in topurile din Anglia, informeaza AFP.

Take That, una dintre cele mai de succes trupe pop din anii 1990, in prezent formata doar din Gary Barlow, Mark Owen si Howard Donald, a semnat un contract exclusiv de difuzare a albumului pe internet, prin intermediul Google Play, timp de o luna, in conditiile in care serviciul american de difuzare online in flux continuu (streaming online, nr.) este mult mai putin popular printre internauti comparativ cu serviciul similar suedez Spotify.

Pentru a marca evenimentul, Google a oferit, luni, un spectacol de lansare a celui de-al saptelea album al trupei Take That, in fata catorva fani, la Londra.

Totusi, rivalii de la Spotify difuzeaza, in prezent, melodia "These Days", unul dintre single-urile de pe albumul "III" al Take That. Piesa este deja pe primul loc in topul din Marea Britanie.

Spotify ramane de departe lider in ceea ce priveste muzica difuzata online in flux continuu, dar a fost tinta unor critici vehemente in ultima perioada, mai ales din partea cantaretei Taylor Swift, una dintre vedetele cu cele mai mari vanzari in prezent.

Swift reproseaza serviciului suedez ca nu plateste corespunzator artistii ale caror opere le difuzeaza, cantareata retragandu-si toate titlurile din libraria online a Spotify.

Compania suedeza a negat acuzatiile, dar scandalul este pozitiv pentru Google, care a lansat recent serviciul de streaming online Google Play Music, si Apple, care spera sa obtina acces la piata dominata de Spotify, scrie MEDIAFAX.

Trioul Take That, alcatuit din Gary Barlow, Mark Owen si Howard Donald, va porni intr-un turneu in Marea Britanie si Irlanda, incepand din 28 aprilie 2015.

Intr-un interviu acordat tabloidului The Sun, Howard Donald a vorbit despre ideea revenirii lui Robbie Williams, a carui cariera solo cunoaste la fel de mult succes ca si perioada in care facea parte din trupa, si a lui Jason Orange, care si-a anuntat recent plecarea din grup. Ocazia perfecta pentru reunirea trupei ar fi in 2017, cand se vor implini 25 de ani de la infiintarea Take That.

Citeste si:
Jean Gavril și Dinu, nevoiți să facă autostopul din Londra în...
Jean Gavril și Dinu, nevoiți...

"Vrem sa facem toti cinci ceva impreuna. Va fi extraordinar", a declarat Donald.

Trupa Take That a fost creata in 1992 la Manchester si a lansat o serie de piese de mare succes, precum "Back For Good", "Pray" si "Relight My Fire". Plecarea lui Robbie Williams, care a ales o cariera solo in 1995, nu a impiedicat formatia sa atinga succesul.

Membrii Take That s-au reunit in 2006, fara Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destramarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen si Howard Donald au avut un enorm succes dupa reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scena, "Beautiful World", s-a vandut in peste trei milioane de exemplare.

Dupa ce s-a impacat cu Barlow, compozitorul si interpretul principal al grupului Take That, Robbie Williams a revenit, in 2010, alaturi de fostii lui colegi de trupa, cu care a lansat un album de studio - "Progress" - si a sustinut un turneu ce a inclus 29 de concerte pe stadioane din Marea Britanie si Irlanda.

Citeste si:
Robbie Williams, un concert de neratat la Summer in the City, 18-19...
Robbie Williams, un concert...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.