Scarlett Johansson s-a casatorit cu jurnalistul francez Romain Dauriac, in cadrul unei ceremonii secrete, care a avut loc in septembrie, imediat dupa ce actrita americana a nascut-o pe Rose Dorothy, primul copil al cuplului.

O sursa apropiata cuplului a confirmat pentru The New York Post ca Scarlett Johansson si Romain Dauriac s-au casatorit intr-o ceremonie intima, pentru ca ambii si-au dorit ca acest moment sa fie unul privat.
Nunta ar fi avut loc intr-o locatie naturala din statul Colorado, SUA, imediat dupa nasterea fetitei cuplului, Rose. Scarlett Johansson, in varsta de 30 de ani, este logodita cu jurnalistul francez Romain Dauriac - proprietarul unei agentii de publicitate, in varsta de 32 de ani -, din septembrie 2013. Relatia acestora a inceput in anul 2012.

Scarlett Johansson a fost casatorita cu actorul canadian Ryan Reynolds, din 2008 pana in 2011. Artista americana a avut apoi o relatie de cateva luni cu actorul american Sean Penn.

Remarcandu-se la varsta de 14 ani, dupa ce a jucat alaturi de Robert Redford in filmul "Imblanzitorul de cai", Scarlett Johansson a colaborat apoi cu unii dintre cei mai talentati regizori din industrie, precum fratii Joel si Ethan Coen, Brian de Palma si Christopher Nolan, scrie MEIDAFAX.

Succesul mondial obtinut de "Rataciti printre cuvinte/ Lost in translation", de Sofia Coppola, in 2003, i-a adus premiul BAFTA si i-a relevat talentul artistic in fata lumii intregi, ajutand-o sa devina apoi "muza" lui Woody Allen, cu care a colaborat la filmele "Match Point", "Bomba zilei/ Scoop" si "Vicky Cristina Barcelona".

A devenit o actrita de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizari la Globul de Aur si a castigat un premiu Tony pentru evolutia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge". S-a remarcat in pelicule precum "Fata cu cercel de perla", "Cantec de iubire", "Jurnalul unei dadace" si "Cealalta mostenitoare Boleyn". In ultimii ani, actrita americana a aparut si in filme de actiune, interpretand personajul Black Widow din filmele "Razbunatorii"/"The Avengers" si "Iron Man 2". In februarie, Johansson a primit un trofeu onorific la cea de-a 39-a gala de decernare a premiilor César, echivalentul francez al Oscarurilor.

Citeste si:
Globurile de aur 2012: lista completa a nominalizarilor
Globurile de aur 2020: lista...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.