Un star al show-ului "Real World: New Orleans", Ryan Knight, difuzat de reteaua de televiziune MTV, a murit la varsta de 29 de ani.
Ryan Knight a fost gasit mort in casa unui prieten din orasul american Kenosha, Wisconsin, potrivit Reuters.

Knight, care a aparut in seriale difuzate de MTV in 2010, nu respira atunci cand a fost gasit de un prieten al acestuia, joi, intr-o casa din Kenosha, a precizat politia intr-o declaratie de presa. Tatal lui Knight este un politist retras din activitate, care a facut cariera in acelasi oras.
Potrivit politiei, nu au fost gasite semne evidente de ranire pe corpul lui Knight, iar in urma autopsiei, care a fost efectuata vineri, nu au fost identificate cauze naturale ale decesului.

Cu toate acestea, potrivit politiei, Ryan Knight s-ar fi plans de dureri de stomac cu doua zile inainte de decesul sau, iar moartea ar fi putut avea cauze accidentale sau medicale. In acest sens sunt asteptate rezultatele analizelor toxicologice. Decesul lui Ryan Knight survine dupa moartea unui alt star al show-ului MTV "Real World", Diem Brown. Aceasta a murit la inceputul lunii noiembrie, la varsta de 32 de ani, dupa ce a pierdut lupta cu cancerul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.