Chet Hanks, fiul actorului Tom Hanks, a recunoscut ca, timp de opt ani, a fost dependent de cocaina, dar spune ca in prezent nu mai consuma droguri si alcool, dupa ce a petrecut 50 de zile intr-o clinica de dezintoxicare, informeaza contactmusic.com.

Chet Hanks, in varsta de 24 de ani, pe numele sau real Chester, a publicat pe contul sau de pe platforma de partajare de fotografii Instagram un mesaj in care recunoaste ca a fost dependent de cocaina si alcool, dar ca si-a revenit dupa o perioada de 50 de zile de dezintoxicare, multumind prietenilor, familiei si fanilor pentru sustinerea oferita.

"M-am luptat cu dependenta de droguri de la varsta de 16 ani. In cele din urma, la 24 de ani, am decis sa cer ajutor. Cu 50 de zile fara droguri si alcool la activ, pot spune ca sunt mai fericit decat am fost vreodata. Sunt recunoscator pentru familia care are grija de mine, inclusiv pentru fanii mei. Am avut sansa de a face parte din programele Alcoolicii Anonimi si cel pentru dependentii de droguri, care mi-au dat sansa de a ma ridica deasupra acestei boli. Invat sa imi accept greselile si sa accept ca sunt doar un om. Oricine dintre cei care vad mesajul acesta care are o problema cu dependenta de droguri poate sa imi ceara ajutorul. Va multumesc pentru dragoste si sustinere. Dumnezeu este real"
, a scris Chet Hanks.

Chester Hanks, fiul lui Tom Hanks cu actuala sotie a actorului, Rita Wilson, a spus, in mesajul video de pe platforma Instagram, ca nu ii pasa ce spun oamenii despre el, scrie MEDIAFAX.

"Un tabloid va publica un articol despre mine, in care spune ca sunt la dezintoxicare din cauza dependentei de droguri. Este adevarat si am 50 de zile de cand nu am mai baut alcool si nu m-am mai drogat. Nu-mi pasa deloc ce cred oamenii", spune acesta.

Cunoscut in industria muzicala sub numele de scena Chet Haze, artistul american intentioneaza sa scoata un album de muzica rap, "Shadow of the Spotlight", la inceputul anului viitor.

Chet Haze a lansat un cantec rap, "White and Purple (Northwestern Remix)" in ianuarie 2011 si a fost si actor, aparand in rolul unui student in filmul "Indiana Jones si regatul craniului de cristal/ Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull".

Citeste si:
Gigi Becali, declarații total neașteptate despre situația lui...
Gigi Becali, declarații total...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.