Cantareata americana Cher, diagnosticata cu o infectie virala, si-a anulat toate concertele pe care le avea programate in turneul ei "Dressed to Kill", dupa ce medicii i-au recomandat o perioada de odihna mai indelungata, informeaza bbc.com.

"Sunt devastata. Niciodata nu mi s-a intamplat ceva asemanator", a declarat artista americana, intr-un comunicat de presa.

"Sper sincer sa pot sa revin anul viitor, pentru a finaliza ceea ce am inceput", a adaugat cantareata in varsta de 68 de ani.

Un total de 29 de concerte au fost anulate, inclusiv show-uri in cateva metropole nord-americane, precum New York, Boston, Chicago si Toronto.

Cher si-a inceput turneul mondial "Dressed to Kill" in luna martie si a decis sa isi acorde o pauza in luna iulie. Primit cu recenzii elogioase din partea criticilor muzicali, acest turneu, care includea 49 de concerte, a generat incasari de 54,9 milioane de dolari.

A doua sectiune a turneului urma sa debuteze la New York pe 11 septembrie, dar acel show a fost amanat, dupa ce artista "a contractat o infectie care i-a afectat functiile renale", scrie MEDIAFAX.

La sfarsitul saptamanii trecute, Cher a anuntat ca a decis sa anuleze toate concertele ce erau programate in a doua sectiune a turneului. La inceputul acestui an, vedeta americana a spus ca "Dressed to Kill" va fi ultimul ei turneu. Precedentul ei turneu, "Living Proof Farewell", a avut loc in 2005.

Dupa ce a debutat in anii 1960, in duet cu sotul ei Sonny, cunoscand succesul cu hitul "I Got You Babe", Cher a imbratisat cariera solo, care i-a adus celebritatea mondiala, cu peste 100 de milioane de albume vandute in toata lumea.

Castigatoare a numeroase premii prestigioase, inclusiv Grammy si Oscar (cea mai buna actrita in rol principal, pentru filmul "Visatorii/ Moonstruck", 1988), Cher a fost o prezenta constanta in fruntea topurilor muzicale internationale inca din anii 1960. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numara "I Got You Babe", "If I Could Turn Back Time", "The Shoop Shoop Song (It's In His Kiss)" si "Believe".

Citeste si:
Florin Cîțu, despre decizia Curții de Apel Cluj
VIDEO Florin Cîțu, despre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.