Cantareata americana Lady Gaga a dezvaluit intr-un interviu recent ca bunul ei prieten Elton John este persoana care a ajutat-o sa isi invinga dependenta de alcool si de droguri, informeaza contactmusic.com.

Artista americana, care este si nasa de botez a celor doi fii ai starului britanic, a inteles ca are nevoie de ajutor atunci cand, aflata intr-o stare de ebrietate avansata, a lesinat pe peluza din fata casei iubitului ei, Taylor Kinney, la nunta fratelui acestuia.

"M-am imbatat si am adormit pe peluza din fata casei chiar in timpul ceremoniei de nunta. Era o ocazie speciala, iar eu am facut lucruri prostesti pentru ca eram dependenta. Dependenta te face sa nu mai ai simtul ratiunii. Si purtam o rochie Versace. Imi pare rau si pentru acest aspect. Acum pot sa rad de asta, dar atunci nu mi-a picat prea bine", a dezvaluit cantareata americana pentru tabloidul britanic The Sun, scrie MEDIAFAX.

Dupa acel incident, bunul ei prieten Elton John, care s-a confruntat la randul lui vreme de multi ani cu dependenta de droguri si de alcool, a contactat-o pe vedeta americana si a indemnat-o sa renunte imediat la marijuana.

"E destul de dificil sa fii prieten cu persoane care au avut in trecut probleme cu drogurile si alcoolul, asa cum este cazul lui Elton. El m-a incoltit si mi-a spus foarte direct: «Gaga, fumezi prea mult. Renunta!». El m-a salvat. Acum nu mai sunt beata tot timpul. Doar uneori. Nu mereu. Doar cand sunt pe scena", a adaugat cantareata americana.

Cantareata Lady Gaga, care a concertat la Bucuresti in august 2012, a devenit celebra gratie unor piese precum "Bad Romance" si "Poker Face", dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si al provocarilor - in special vestimentare.

Lady Gaga, al carei nume real este Stefani Germanotta, este renumita pentru spectacolele ei adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americana a purtat o rochie croita din bucati de carne cruda, in semn de protest fata de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu intreba, nu spune") din armata americana. Aceasta lege, care impunea militarilor sa isi ascunda homosexualitatea, a fost abrogata in 2011.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.