Actorii James Cosmo, Miltos Yerolemou si Ian McElhinney, cunoscuti pentru rolurile din serialul "Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones", s-au declarat fascinati de arhitectura Bucurestiului, unde au participat la prima editie a evenimentului Ice Comic Con, care s-a desfasurat intre 14 si 16 noiembrie.

Actorii James Cosmo, Miltos Yerolemou si Ian McElhinney au facut deliciul fanilor in timpul dezbaterilor interesante, presarate cu momente comice si marturisiri exclusive. In plus, acestia au vizitat Capitala in putinul timp liber si au marturisit ca sunt fascinati de arhitectura orasului, de mancarea romaneasca delicioasa si de ospitalitatea oamenilor.

De asemenea, ei s-au declarat bucurosi sa traiasca alaturi de romani un moment istoric si anume alegerea presedintelui Romaniei, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Aproximativ 3.500 de persoane au vizitat, la sfarsitul saptamanii trecute, standurile a zeci de expozanti care au venit cu o oferta variata de produse, impacand astfel toate gusturile participantilor. Fanii conventiilor si nu numai au purtat lupte aprige pe tablele de joc din zona de board games puse la dispozitie, au participat la tombole, si-au pus la incercare creativitatea alaturi de Musketon, au aflat mai multe despre benzile desenate romanesti si despre ilustratie, au vazut cum se anima o secventa din seria "RObotzi" chiar de la creatorii lor, Creative Monkeyz, si au descoperit detalii despre procesul din spatele unor jocuri video de la Crytek Black Sea.

In acelasi timp si aleea artistilor s-a bucurat de o multime de aprecieri, Guillermo Ortego, Alessandro Vitti, Noah Bradley, Suzanne Helmingh, Jonas de Ro, Titus Lunter, Puiu Manu, Pisica Patrata, Simona Simpson, Mihai Radu si Alex Negrea expunand adevarate opere de arta si oferind demonstratii de talent de-a lungul celor doua zile ale weekendului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.