Justin Timberlake a devenit coproprietar al companiei AfterMaster Audio Labs Inc, specializata in prelucrarea sunetului pentru redarea pe dispozitive mobile, computere, casti si televizoare.

Justin Timberlake s-a alaturat fondatorilor companiei AfterMaster Audio Labs Inc, Larry Ryckman si Shelly Yakus. Compania activeaza in industria muzicala, detinand tehnologia necesara prelucrarii sunetului pentru a se auzi in conditii optime atunci cand este redat pe dispozitive mobile, computere, televizoare si casti. "Sunt foarte incantat sa fiu parte a acestei companii inovatoare. Prima data cand am ascultat ceva dupa ce a fost prelucrat de AfterMaster, am stiut ca trebuie sa ma implic in aceasta companie si ca avem ceva revolutionar", a spus Timberlake.

"Justin este un cunoscator in ceea ce priveste domeniul sunetului. El chiar intelege despre ce este vorba cand se discuta despre sunet de calitate. Am lucrat cu cei mai mari artisti de pe glob si nu toti se concentreaza asupra calitatii sunetului, ci apeleaza la producatorii si inginerii lor de sunet. Justin iubeste tehnologia si intelege domeniul audio foarte bine. Este foarte puternic si respectat in comunitatea showbiz-ului", a declarat, la randul sau, Larry Ryckman, scrie MEDIAFAX.

Cantaretul, compozitorul si actorul Justin Timberlake, in varsta de 33 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formatiei 'N Sync si a fost recompensat cu noua premii Grammy si patru premii Emmy. In 2002, el a lansat primul sau album solo, "Justified", urmat de "FutureSex/ LoveSounds", in 2006. Cu primele doua albume solo, Timberlake a vandut peste 18 milioane de copii in toata lumea, iar alaturi de 'N Sync - 50 de milioane de unitati. Cel mai recent al cantaretului, "20/20 Experience", lansat in martie 2013, s-a vandut in peste doua milioane de exemplare.
Justin Timberlake s-a concentrat in ultimii ani asupra carierei cinematografice, dupa rolurile jucate in "Reteaua de socializare", un film despre creatorul platformei Facebook, in comedia "Bad Teacher", in care joaca alaturi de fosta sa iubita, actrita Cameron Diaz, dar si in comedia romantica "Prietenie cu folos/ Friends With Benefits", in care joaca alaturi de Mila Kunis.

Citeste si:
Motivul pentru care Justin Timberlake si-a anulat concertele ramase...
Motivul pentru care Justin...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.