Vedeta hollywoodiana Angelina Jolie a declarat pentru presa australiana ca doreste sa isi incheie cariera de actrita peste cativa ani, dupa cateva filme pe care le va mai face, si sa se concentreze in intregime asupra regiei, informeaza AFP.

Actrita americana a calatorit in Australia in aceasta saptamana, pentru a-si promova cel mai recent film, "De neinvins/ Unbroken", pe care l-a prezentat in premiera mondiala pe aceasta insula-continent, unde pelicula a fost filmata.

"Unbroken" este cel de-al doilea lungmetraj regizat de Angelina Jolie, dupa "In the Land of Blood and Honey", lansat in 2011 si bine primit de criticii de cinema.

"Voi mai face cateva filme in calitate de actrita, dar as fi multumita daca as renunta la toata aceasta cariera la un moment dat", a declarat vedeta americana pentru Sydney Morning Herald, intr-un interviu care a fost publicat online joi. "Ador regia de film, sunt mult mai fericita ca regizoare", a adaugat ea, scrie MEDIAFAX.

"Imi place sa pot sa urmaresc un proiect de la inceput la sfarsit. Imi place sa petrec doi ani analizand un proiect si invatand lucruri noi in acest timp. Imi place sa fiu provocata de plan mintal si sa fiu nevoita sa invat multe lucruri noi si sa fac parte din fiecare aspect al procesului de productie", a spus Angelina Jolie.

Angelina Jolie a devenit in ultimii ani tot mai interesata de regie si, dupa debutul ei regizoral, lungmetrajul "In the Land of Blood and Honey", care a fost nominalizat la Globul de Aur pentru cel mai bun film strain in 2012, se pregateste sa lanseze in acest an cea de-a doua pelicula pe care a regizat-o, "Unbroken", despre viata fostului campion olimpic la atletism devenit erou de razboi Louis Zamperini.

De asemenea, Angelina Jolie filmeaza in aceasta perioada cel de-al treilea lungmetraj pe care il regizeaza, drama familiala "By The Sea", in care vedeta americana joaca alaturi de sotul ei, Brad Pitt. Pelicula are la baza un scenariu scris tot de Angelina Jolie.

"Sa ma regizez pe mine insami e foarte greu, sa il regizez pe Brad Pitt a fost o provocare si sa joc alaturi de el in scene dramatice, dificile, a fost foarte greu", a adaugat vedeta americana.

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

Cei doi actori s-au casatorit in august si si-au petrecut luna de miere alaturi de cei sase copii ai lor, in arhipelagul maltez.

Angelina Jolie are o relatie de noua ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpreteaza un cuplu de asasini profesionisti. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.

Citeste si:
Brad Pitt suferă de “orbire facială”: ”Nimeni nu mă crede”
Brad Pitt suferă de “orbire...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.