Actorul australian Chris Hemsworth a fost desemnat, marti, cel mai sexy barbat in viata, de revista americana People, intr-o transmisiune in direct in timpul emisiunii "Jimmy Kimmel Live", difuzate de postul de televiziune ABC, informeaza Reuters.

Chris Hemsworth, in varsta de 31 de ani, aparut marti seara in direct la TV, prin intermediul mesageriei video online Skype, imbracat intr-un tricou larg, cu chipul si vocea distorsionate, raspunzand la intrebarile publicului din studioul emisiunii "Jimmy Kimmel Live" de la postul american ABC, care incerca sa-i afle identitatea. Spectatorii au vrut sa stie varsta, daca este singur sau are o iubita sau daca este actor.

Actorul, care a jucat in filmele "Thor", "Thor: Intunericul/ Thor: The Dark World" si "Razbunatorii/ The Avengers", a facut o serie de gesturi inspre chipul sau si a multumit parintilor sai ca "au pus toate astea la un loc", dupa ce a fost identificat de un membru al publicului, iar imaginea sa a fost dezvaluita, scrie MEDIAFAX.

Chris Hemsworth a multumit, ironic, "tuturor celorlalti barbati inteligenti, pentru ca asta (titlul de cel mai sexy barbat in viata, n.r.) se bazeaza pe un test de inteligenta, nu doar pe aspectul fizic".

Titlul de cel mai sexy barbat in viata a fost acordat pentru prima data in 1985, intr-un articol despre actorul australian Mel Gibson. Detinatorii acestui titlu au fost alesi, de-a lungul timpului, din toate grupele de varsta, John F. Kennedy Jr. avand 29 de ani, in 1988, cand a primit titlul, iar Sean Connery avand 59 de ani, in 1989.

Johnny Depp, George Clooney, Brad Pitt si Richard Gere au fost fiecare desemnati de cate doua ori drept "cel mai sexy barbat in viata". Anul trecut, revista People a acordat titlul cantaretului Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, unul dintre putinii detinatori ai distinctiei care nu este actor.

Chris Hemsworth, al carui prim lungmetraj a fost "Star Trek", din 2009, este casatorit cu actrita spaniola Elsa Pataky. Actorul va aparea coperta editiei de vineri a revistei People.

Citeste si:
A murit Rene Auberjonois, un cunoscut actor din "Star Trek"
A murit Rene Auberjonois, un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.