Charles Manson, incarcerat de peste 40 de ani pentru o serie de crime, inclusiv pentru asasinarea actritei Sharon Tate, fosta sotie a cineastului Roman Polanski, se va casatori in inchisoare cu o femeie in varsta de 26 de ani, informeaza AFP.

"A obtinut o licenta pentru casatorie", a declarat luni un purtator de cuvant al Administratiei penitenciarelor din California (CDCR), adaugand ca data la care va avea loc ceremonia nu a fost inca fixata.

Potrivit site-ului districtului Kings, in care se afla inchisoarea Corcoran, unde este incarcerat Charles Manson, la 300 de kilometri de Los Angeles, cererea de autorizare a casatoriei dateaza din 7 noiembrie, iar viitoarea sotie a celebrului criminal, in varsta de 80 de ani, se numeste Afton Elaine Burton, scrie MEDIAFAX.

Potrivit presei americane, este vorba de o tanara femeie in varsta de 26 de ani, care spune ca a descoperit "filosofia" lui Charles Manson atunci cand era adolescenta si care s-a mutat apoi in orasul Corcoran pentru a putea sa il viziteze.

Tanara femeie, careia apropiatii ii spun "Star", a declarat pentru CNN, in luna august, ca se considera deja sotia lui Charles Manson.

"Sunt complet a lui, el este complet al meu. M-am nascut pentru asta.", a declarat ea pentru postul TV american. Psihopatul a fost deja casatorit de doua ori, cu Rosalie Jean Willis, intre 1955 si 1958, si cu Candy Stevens, intre 1959 si 1963.

Charles Manson, cel care a ordonat asasinarea actritei Sharon Tate, insarcinata in acea vreme in opt luni si jumatate, a facut o noua cerere de eliberare anticipata, in 2012, insa aceasta a fost refuzata. Criminalul, care are tatuata pe frunte o svastica, trebuie sa astepte pana in 2027 pentru a putea sa faca o noua cerere de eliberare.

Charles Manson a fost condamnat la moarte, impreuna cu patru discipoli ai sai, in august 1969, pentru asasinarea a sapte persoane. Pedepsele lor au fost comutate ulterior in inchisoare pe viata. El a format in anii '60 o comunitate in desertul californian, Mansion Family, spunea ca era reincarnarea lui Iisus pe Pamant si a organizat o serie de crime cu scopul de a provoca izbucnirea unui razboi intre persoanele caucaziene si cele de culoare, din care credea ca primele vor iesi victorioase.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Dintre ceilalti discipoli ai sai, Leslie Van Houten si-a vazut refuzata o cerere de eliberare conditionata - cea de-a 19-a - in iulie 2010, iar Susan Atkins a murit in inchisoare in septembrie 2009, din cauza unui cancer.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.