Apartamentul din New York in care a locuit actrita de origine romana Lauren Bacall, care a murit in luna august, a fost scos la vanzare pentru 26 de milioane de dolari, potrivit revistei Forbes, informeaza hollywoodreporter.com.

Apartamentul in care Lauren Bacall a locuit din anii 1960 pana la moartea sa, in luna august, este situat intr-un cartier de lux al metropolei americane New York, Upper West Side, in cladirea Dakota, unde a fost ucis John Lennon. Potrivit Forbes, pretul cerut pentru fosta locuinta a actritei este de 26 de milioane de dolari.

Vedete precum Judy Garland, Gilda Rander, Connie Chung, Maury Povich, Joe Namath si Jack Palance au mai locuit, de-a lungul timpului, in apartamente din aceasta cladire.

Apartamentul lui Bacall are trei dormitoare cu vedere spre Central Park, trei bai, podele de lemn datand din 1884, cand a fost construita cladirea, o biblioteca, o camera de oaspeti si inca doua camere care in trecut erau folosite de servitori.

Hollywood-ul este in doliu! O legenda a cinematografiei a murit!

Lauren Bacall a fermecat cinematograful hollywoodian, in cei peste 60 de ani de cariera, prin vocea profunda si ochii sai albastri. Nascuta pe 16 septembrie 1924, la New York, Betty Joan Perske, numele adevarat al actritei, a fost singura fiica a unor imigranti evrei, fiind de origine romana pe linie materna, dar si verisoara a lui Shimon Peres, care a devenit cel de-al noualea presedinte al Israelului.

Lauren Bacall a devenit celebra cu rolul din filmul "To Have and Have Not" al lui Howard Hawks, la varsta de 19 ani, in 1944, alaturi de Humphrey Bogart, cu care a format un cuplu legendar. A fost sotia lui Bogart timp de 12 ani, pana la decesul actorului, in 1957.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.