Gillian Anderson sustine ca este posibila realizarea unui nou film din franciza "Dosarele X".
"Da, este o posibilitate. Intotdeauna este o posibilitate, dar sunt mai multe de facut de la idee pana la demararea filmarilor, iar lucrurile astea nu tin de mine. Dar da, as face-o din nou", a spus Gillian Anderson intr-un interviu referitor la reluarea rolului agentului FBI alaturi de David Duchovny, care a jucat rolul lui Fox Mulder. Gillian Anderson, in varsta de 46 de ani, a jucat rolul agentului FBI Dana Scully in serialul de televiziune "Dosarele X" si in cele doua lungmetraje inspirate de seria SF, ultimul film de cinema al francizei fiind lansat in 2008.

De-a lungul celor noua sezoane ale serialului "Dosarele X", actrita Gillian Anderson a primit premiul Emmy, Globul de Aur si premiul decernat de Sindicatul actorilor americani. Dupa incheierea serialului, actrita a jucat in cateva lungmetraje - "The House of Mirth" (2000), "The Mighty Celt" (2005) si "Ultimul rege al Scotiei" (2006) -, dar si in productii de televiziune, fiind nominalizata la premiile BAFTA, Emmy si Globul de Aur pentru rolul Lady Dedlock din serialul "Casa umbrelor/ Bleak House" (2005), produs de BBC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.