"Gone Girl", de David Fincher, a castigat premiul pentru cel mai bun lungmetraj la cea de-a 18-a editie a Hollywood Film Awards, care a avut loc vineri, la Hollywood Palladium din Los Angeles, in timp ce pelicula "The Imitation Game" a fost recompensata cu patru trofee, informeaza contactmusic.com.

Filmul "Fata disparuta/ Gone Girl", din distributia caruia fac parte actorii Ben Affleck si Rosamund Pike, a mai castigat premiile categoriilor "cel mai bun scenariu" si "cel mai bun sunet".

"Fata disparuta" este un thriller care spune povestea dramatica a lui Nick Dunne, interpretat de Ben Affleck, care, la a cincea aniversare a casatoriei sale, anunta autoritatile ca sotia lui a disparut. Sub presiunea interesului presei pentru subiect si a investigatiei politistilor, imaginea casniciei perfecte a lui Nick incepe sa fie inlocuita de suspiciuni si intrebari. Toata lumea din jur incepe sa vada minciunile si comportamentul ciudat al barbatului, iar in curand intrebarea esentiala este pe buzele tuturor: Si-a omorat Nick sotia?

Lungmetrajul "The Imitation Game" a castigat patru premii la gala Hollywood Film Awards. Astfel, Benedict Cumberbatch, care il interpreteaza in acest film pe savantul Alan Turing, a castigat premiul pentru cel mai bun actor, Keira Knightley a primit premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar, Morten Tyldem, cel pentru cel mai bun regizor, iar Alexandre Desplat a fost desemnat cel mai bun compozitor. Atat Cumberbatch, cat si Knightley au fost prezenti la ceremonie. De asemenea, Julianne Moore a castigat premiul pentru cea mai buna actrita, pentru interpretarea sa din filmul "Still Alice", iar Robert Duvall a fost ales castigator la categoria "cel mai bun actor in rol secundar", pentru partitura din "Judecatorul/ The Judge".

La aceeasi ceremonie, actorul Michael Keaton a primit premiul pentru intreaga cariera.

Ceremonie de atribuire de premii fara nominalizari sau proces de selectie in prealabil - laureatii sunt desemnati de producatorii evenimentului -, gala Hollywood Film Awards marcheaza lansarea oficiala a sezonului trofeelor hollywoodiene, care se incheie in mod traditional cu decernarea Oscarurilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.