Celebra locuinta care a apartinut clanului Corleone in filmul "Nasul/ The Godfather", regizat de Francis Ford Coppola si lansat in 1972, a fost scoasa la vanzare pentru suma de 2,89 de milioane de dolari, informeaza contactmusic.com.
Desi in filmul lui Francis Ford Coppola "proprietarul casei" a fost Marlon Brando, care l-a interpretat pe capul mafiei, Vito Corleone, in realitate locuinta din Staten Island, New York, a apartinut familiei Norton. Proprietarii au vandut locuinta in 2012 si de atunci a fost renovata, pentru ca interiorul sa arate similar cu cel prezentat in filmul "The Godfather". Locuinta cu cinci dormitoare si sapte bai include in prezent si facilitati moderne, cum ar fi o sala de gimnastica si un bar englezesc, scrie MEDIAFAX.

"Proprietarii actuali au reamenajat biroul de la primul etaj, pentru a-l face sa arate ca cel din filmul «The Godfather»"
, a declarat Joseph Profaci, manager principal la agentia imobiliara Connie Profaci Realty Estate Agents.

The Godfather, cel mai bun film din toate timpurile produs la Hollywood

Lungmetrajul "Nasul" a castigat trei premii Oscar, pentru cel mai bun rol principal masculin - trofeu pe care Marlon Brando a refuzat sa il accepte, motivand ca Hollywood-ul discrimineaza nativii americani -, pentru cel mai bun film si cel mai bun scenariu (Mario Puzo, Francis Ford Coppola).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.