Jennifer Aniston si logodnicul ei, Justin Theroux, organizeaza adeseori picnicuri romantice in cimitire.

Atat Jennifer Aniston, cat si Justin Theroux sunt actori de succes si cu agende de lucru extrem de incarcate, insa prefera sa isi petreaca timpul liber intr-un mod inedit. Intrebata de jurnalisti daca discuta anumite chestiuni profesionale cu partenerul ei de viata, actrita americana a spus: "Ca sa fiu sincera, nu prea. Mai degraba, atunci cand unul dintre noi soseste acasa, il intreaba pe celalalt: «Cum ai petrecut ziua de azi?» Iar celalalt raspunde: «A fost bine, hai sa organizam un picnic romantic in cimitir»".

"Justin este probabil unul dintre cei mai amuzanti oameni pe care i-am cunoscut vreodata si, astfel, sunt foarte norocoasa, pentru ca ma face sa rad foarte mult. Asadar, nu vorbim despre chestiuni profesionale atunci cand suntem impreuna acasa, insa el joaca minunat in filme si, asa cum am mai spus, ma face sa rad foarte mult", a adaugat Jennifer Aniston.

Vedeta americana spune ca speculatiile aparute in mod constant in mass-media despre viata ei privata pot fi uneori frustrante, insa, alaturi de logodnicul ei incearca sa ignore zvonurile si sa se bucure de relatia pe care o au in prezent.

"Nu pot sa explic aceasta obsesie a presei pentru viata mea privata si zvonurile constante despre sarcina mea. Incerc sa nu le acord atentie si sa imi traiesc viata. Lucrurile se vor petrece la timpul potrivit. Important este sa iti traiesti viata si sa nu te lasi deranjat de lucrurile care se spun despre tine. Trebuie sa te bucuri de lucrurile bune si suntem recunoscatori ca ne-am gasit unul pe celalalt", a dezvaluit vedeta americana pentru revista Look. Jennifer Aniston si Justin Theroux s-au logodit in anul 2012.

Aniston, in varsta de 45 de ani, a fost casatorita cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divortat in 2005, dupa aparitia in presa hollywoodiana a unor informatii potrivit carora acesta a inselat-o cu o alta actrita celebra de la Hollywood, Angelina Jolie. Justin Theroux, in varsta de 42 de ani, nu a fost niciodata casatorit.

Citeste si:
Vaccinul, un criteriu al prieteniei? Ce vedetă renunță la cei...
Vaccinul, un criteriu al...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.