Cantaretul Marc Anthony s-a casatorit cu logodnica sa, modelul venezuelean Shannon De Lima, in cadrul unei ceremonii discrete, care a fost organizata marti, in resedinta pe care artistul o detine in Republica Dominicana, informeaza contactmusic.com.

Cantaretul in varsta de 46 de ani, al carui divort de Jennifer Lopez a fost finalizat in acest an, in luna iunie, dupa despartirea din 2011 a cuplului, s-a casatorit cu Shannon De Lima in fata unui numar restrans de rude si prieteni apropiati. Potrivit unei surse, cei doi miri au schimbat juraminte de credinta in cadrul unei ceremonii romantice, organizata la Casa de Campo, resedinta de lux pe care Marc Anthony o detine in Republica Dominicana.

Marc Anthony a cerut-o in casatorie pe Shannon De Lima, in varsta de 26 de ani, cu care are o relatie din 2012, in luna martie, la doar o luna dupa ce se despartise de fosta lui iubita Chloe Green.

Cantaretul a fost casatorit sapte ani cu Jennifer Lopez, cu care are doi copii - gemenii in varsta de sase ani Max si Emme. Anterior, artistul a fost casatorit cu Dayanara Torres, o fosta Miss Universe, vreme de patru ani, pana in 2004.

El are doi fii cu Dyanara Torres - Cristian, in varsta de 13 ani, si Ryan, in varsta de 11 ani - si doi copii adulti, Ariana si Chase Muniz, cu fosta lui iubita Debbie Rosado.

Shannon De Lima are la randul ei un fiu in varsta de sapte ani, Daniel, dintr-o relatie anterioara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.