Reality show-ul "The Osbournes", care prezinta detalii din viata familiei rockerului Ozzy Osbourne, va reveni pe micile ecrane nord-americane prin intermediul unei noi mini-serii de opt episoade ce vor fi difuzate in 2015, informeaza music-news.com.

Sharon Osbourne, sotia rockerului, a dezvaluit pentru postul de televiziune ITV ca Ozzy doreste sa filmeze o versiune actualizata a celebrului reality show, care sa prezinte felul in care membrii familiei sale s-au schimbat pe parcursul ultimilor ani. Mai exact, Ozzy spune ca acum nu mai este alcoolic, spre deosebire de perioada celor trei ani in care a fost turnat sitcomul original, scrie MEDIAFAX.

"Ozzy a decis ca vrea sa filmeze cateva episoade noi, nu un sezon intreg, ci doar opt episoade pentru «The Osbournes». Pe parcursul celor trei ani cat am filmat pentru show-ul initial, el era beat tot timpul, iar acum spune ca vrea sa filmeze o noua mini-serie, pentru ca nu mai este alcoolic. Au trecut 13 ani de atunci, iar vietile noastre s-au schimbat foarte mult, va fi un fel de actualizare a vietilor noastre"
, a declarat Sharon Osbourne.

Reality show-ul "The Osbournes" a fost difuzat pe parcursul a trei sezoane de postul MTV, din martie 2002 pana in martie 2005, intr-o perioada in care ambii copii ai sotilor Osbourne, Kelly si Jack, erau adolescenti. Kelly Osbourne a devenit intre timp designer de moda si prezentatoare a emisiunii de televiziune "Fashion Police" difuzata de postul E. Jack Osbourne si-a construit la randul lui o cariera in televiziune, insa a fost diagnosticat cu scleroza in placi in 2012.

Filmarile pentru noua serie a reality show-ului "The Osbournes" vor debuta in luna ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.