Solista trupei The Cranberries, Dolores O'Riordan, a fost arestata dupa o altercatie pe care a provocat-o la bordul unui avion.

Artista irlandeza a fost retinuta luni, dupa ce a atacat o insotitoare de bord, in timpul unui zbor intre New York si Shannon. Politia irlandeza a fost chemata pe aeroportul din orasul irlandez Shannon si, in timp ce artista era arestata, ea a agresat si un politist.

Insotitoarea de bord a fost transportata la spitalul din Limerick. Politistul nu a suferit rani grave si nu a avut nevoie de spitalizare. Avionul decolase de pe aeroportul JFK din New York si a aterizat pe aeroportul din Shannon la ora 05.30 GMT. O purtatoare de cuvant a politiei locale a spus ca o femeie in jurul varstei de 40 de ani a fost retinuta si este in prezent anchetata la sediul general al politiei din Shannon.

Trupa The Cranberries a dominat muzica anilor '90, alaturi de alte trupe rock precum Pearl Jam, Smashing Pumpkins, Nirvana. Avandu-i in componenta pe solista Dolores O'Riordan, chitaristul Noel Hogan, basistul Mike Hogan si tobosarul Fergal Lawler, formatia irlandeza a fost adeseori asociata cu rockul alternativ, insa stilul ei muzical include de asemenea numeroase elemente indie-pop, post-punk, folclor irlandez si pop-rock, scrie MEDIAFAX.

Trupa irlandeza a lansat numeroase single-uri de succes, precum "Linger", "Dreams", "Zombie", "Ode to My Family", "Ridiculous Thoughts", "Salvation", "Free to Decide" si "Promises", iar albumele sale - "Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?" (1993), "No Need to Argue" (1994), "To the Faithful Departed" (1996), "Bury the Hatchet" (1999), "Wake Up and Smell the Coffee" (2001) si "Roses" (2012) - s-au vandut in peste 40 de milioane de copii pe plan mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.