Daniel Radcliffe a baut apa de la robinet amestecata cu antigel, pe platoul de filmare al peliculei "Coarne/ Horns" si s-a simtit foarte rau cateva zile, insa nu a aflat ca apa nu era potabila decat dupa cateva saptamani.

Actorul britanic Daniel Radcliffe a povestit, intr-un interviu acordat lui Conan O'Brian, la postul de televiziune american TBS, ca in timpul filmarilor pentru pelicula "Coarne/ Horns", in Canada, a baut fara sa stie apa amestecata cu antigel. "Este foarte frig in Canada si ca o solutie pentru asta, pentru ca nu vor ca apa sa inghete in instalatiile rulotelor peste noapte, pun antigel in ea. Deci apa de la robinet nu este potabila. Eu nu am stiut asta si am baut un pahar plin, deci jumatate a fost cu antigel sau ce pun ei acolo", a declarat Radcliffe.

"Mi-a fost foarte rau si nu stiam de ce m-am imbolnavit, iar cateva saptamani mai tarziu m-am dus sa beau un pahar cu apa in rulota de machiaj si cei de acolo mi-au spus «Ce faci? Nu face asta, esti nebun, nu bea apa aia!»", a continuat actorul in varsta de 25 de ani, care a precizat ca se simte bine si ca nu sunt consecinte privind sanatatea lui in urma celor intamplate.

Daniel Radcliffe a devenit celebru dupa ce a interpretat rolul ucenicului vrajitor in filmele din seria "Harry Potter" si recunoaste ca a pus intotdeauna multa presiune pe el insusi, intrucat dorea sa joace cat mai bine si, de asemenea, se temea ca, dupa incheierea francizei, cariera lui in cinematografie se va incheia, scrie MEDIAFAX.

Dupa incheierea filmelor din seria "Harry Potter", unde a jucat rolul principal timp de zece ani, Daniel Radcliffe a interpretat diverse roluri in productii de televiziune, in lungmetraje, precum si in piese de teatru, care au fost bine primite de criticii de specialitate. In 2007, Daniel Radcliff a jucat in lungmetrajul TV "My Boy Jack", in care a interpretat rolul tragic al fiului in varsta de 17 ani al scriitorului Rudyard Kipling, trimis pe front in timpul Primului Razboi Mondial. Starul britanic, in varsta de 25 de ani, a mai jucat in lungmetrajul "Femeia in negru/ The Woman in Black" (2012), dar si pe Broadway, in muzicalul de succes "How To Succeed In Business Without Really Trying". Actorul este distribuit, de asemenea, in filmul de fictiune "Horns", regizat de Alexandre Aja, care urmeaza sa fie lansat la finalul acestui an.

Citeste si:
Daniel Radcliffe a sarit in ajutorul unui turist atacat cu un cutit
Daniel Radcliffe a sarit in...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.