O colectie de tinute purtate de Madonna de-a lungul carierei sale in muzica si film a ajutat la strangerea unei sume de 3,2 milioane de dolari in cadrul unei licitatii cu obiecte ale unor celebritati, care a fost organizata vineri si sambata, la Julien’s Beverly Hills Gallery.

Potrivit bbc.com, vedeta licitatiei a fost o jacheta purtata de Madonna in filmul "Cautand-o pe Susan/ Desperately Seeking Susan", care a fost vanduta cu 252.000 de dolari. De asemenea, celebra rochie roz purtata de cantareata in videoclipul piesei "Material Girl" a fost vanduta la aceeasi licitatie pentru suma de 73.125 de dolari.

Rochia de mireasa pe care Madonna a purtat-o la nunta sa cu actorul Sean Penn, in 1985, a fost vanduta pentru 81.250 de dolari, iar o alta rochie, purtata de artista in timpul turneului muzical "Who's that girl", a fost adjudecata pentru 50.000 de dolari, scrie MEDIAFAX.

In cadrul licitatiei au mai fost vandute obiecte care au apartinut cantaretilor Michael Jackson si Cher si membrilor trupei The Beatles. O pelerina rosie, care i-a apartinut lui James Brown, a fost vanduta pentru 41.600 de dolari, in timp ce o pereche de ochelari ai lui John Lennon a fost adjudecata in cadrul licitatiei cu 25.000 de dolari.

De asemenea, un inel purtat de Elvis Presley le-a adus organizatorilor licitatiei o suma de 57.600 de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.