Actorul american Robin Williams s-a sinucis prin spanzurare pe 11 august, iar in organismul sau nu au fost detectate urme de alcool sau droguri, a dezvaluit vineri politia, finalizand ancheta privind moartea acestui actor celebru, relateaza AFP.

Potrivit anchetei, care a durat durat aproximativ trei luni, cauza decesului este "sinuciderea prin asfixiere", anunta un comunicat publicat pe site-ul politiei din Marin County, in apropierea San Francisco.

Rezultatele anchetei arata ca actorul era treaz in momentul cand s-a sinucis si, de asemenea, nu consumase droguri sau medicamente in cantitati mari. "Testele toxicologice au dezvaluit ca in organismul actorului nu existau urme de alcool sau droguri (...). Medicamente care necesita prescriptie medicala au fost detectate, dar intr-o concentratie terapeutica", informeaza raportul prezentat de politie, scrie MEDIAFAX.

Robin Williams s-a sinucis pe 11 august, la domiciliul sau din localitatea Tiburon, in apropiere de San Francisco.

Potrivit purtatorului de cuvant al starului, actorul suferea de depresie. La inceputul lunii iulie, Robin Williams, care a luptat in trecut cu dependenta de alcool si de droguri, s-a internat intr-o clinica din Minnesota, pentru a lua parte la un program de prevenire a dependentei de alcool.

Actorul american nu a incercat niciodata sa isi ascunda problemele provocate de consumul de alcool si de droguri, dar, dupa o perioada de abstinenta ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat in 2005, in timpul filmarilor pentru lungmetrajul "Marele alb". Williams s-a internat ulterior intr-o clinica specializata.

Robin Williams a devenit cunoscut datorita rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" si a castigat un premiu Oscar pentru prestatia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din "Buna dimineata, Vietnam", "Cercul poetilor disparuti" si "Regele pescar". Recent, Robin Williams a jucat in sitcomul "The Crazy Ones", de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agentii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producatori dupa numai un sezon.

Citeste si:
Tatăl lui Harry Potter vine în premieră la Comic Con. Actorul...
Tatăl lui Harry Potter vine...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.