Bette Midler, cunoscuta si pentru implicarea ei in diverse cauze ecologiste, a lansat o campanie-parodie ce vizeaza plantarea primului copac pe Luna.

Vedeta americana, aflata in prezent intr-un turneu de promovare a celui mai recent album ai ei, "It's The Girls", a inregistrat un material video pentru site-ul de parodie FunnyorDie.com, in care isi invita fanii sa faca donatii pentru a sprijini noua ei initiativa, prin intermediul platformei de crowdfunding Kickstarter.com.

Bette Midler afirma, in gluma, ca ar avea nevoie de 174 de milioane de dolari pentru a finanta programul de instruire a astronautilor si trimiterea lor pe Luna, explicand cu aceasta ocazie natura unor "costuri ascunse", ce ar consta in cheltuielile ocazionate de iluminatul electric, coafura si machiajul astronautilor si "toate acele lucruri care sunt dragi oamenilor de la NASA". Continuand sa glumeasca, vedeta americana a spus ca are si cateva "cadouri" pentru fanii care vor face donatii, promitandu-le ca va "grava" numele lor in scoarta copacului si ca ii va trimite apoi pe acestia pe Luna.

"Daca nu ajung pe Luna, ii voi cauta pe Uranus", a adaugat Bette Midler in incheierea mesajului.

Intr-o cariera de peste patru decenii, albumele artistei americane s-au vandut in peste 30 de milioane de copii. Bette Midler a jucat si in cateva filme de succes, precum "Rose/ The Rose" (1979), "Noroc criminal/ Ruthless People" (1986), "Prietenele/ Beaches" (1988) si "Turnee cu peripetii/ For The Boys" (1991). Artista a fost nominalizata de doua ori la premiile Oscar si a castigat patru premii Grammy, patru Globuri de Aur, trei premii Emmy si un premiu Tony.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.