The Rolling Stones si-a anulat un concert pe care trebuia sa il sustina sambata, in cadrul turneului din Australia, dupa ce Mick Jagger a fost diagnosticat cu o infectie in gat.

Organizatorul turneului din Australia si Noua Zeelanda al trupei rock The Rolling Stones, Frontier, a anuntat pe site-ul propriu ca Mick Jagger, in varsta de 71 de ani, trebuie sa faca o pauza pentru a-si odihni coardele vocale in urmatoarele zile, dupa ce a fost diagnosticat cu o infectie a gatului.

"Trupa The Rolling Stones este incredibil de suparata din cauza anularii concertului de la Hanging Rock si a faptului ca isi dezamageste fanii", au scris, joi, rockerii pe contul de Twitter al formatiei. In urma cu mai multe luni, trupa The Rolling Stones a fost nevoita sa anuleze turneul din Australia din cauza decesului iubitei lui Mick Jagger, L'Wren Scott, care a fost gasita moarta intr-un apartament din New York.

Turneul "The Rolling Stones - 14 on Fire", reprogramat, a debutat in sudul Australiei pe 25 octombrie, iar concertul anulat trebuia sa fie al cincilea dintr-o serie de noua spectacole sustinute in Australia si Noua Zeelanda.

Show-ul anulat trebuia sa aiba loc sambata, in Hanging Rock, situat la 80 de kilometri la nord de Melbourne. Fanilor li s-au returnat banii pe bilete. Urmatorul concert al formatiei The Rolling Stones este programat la Sydney, pe 12 noiembrie.

The Rolling Stones, infiintata la Londra, in 1962, este una dintre cele mai renumite formatii rock din lume. Trupa este formata din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts si Ronnie Wood. The Rolling Stones a vandut peste 200 de milioane de albume in lumea intreaga si a sustinut mii de concerte cu casa inchisa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.